Rakott patisszon hús nélkül recept

40 dkg patisszon
20 dkg paradicsom
15 dkg reszelt trappista sajt
2 kávéskanál margarin
1 dl tejföl
1 cs,kapor
só
őrölt bors
A Rakott patisszon hús nélkül elkészítési módja:
A patisszont lehámozzuk és ujjnyi vastagságúra vágjuk,enyhén sós vízben megfőzzük.A paradicsomot vékonyan felszeleteljük,majd kivajazott jénai tálba a patisszonnal rétegezzük.A tejfölt elkeverjük az apróra vágott kaporral,borsozzuk,ráöntjük a lerakott zöldségekre.Sajttal megszórjuk és forró sütőben a sajt pirulásáig sütjük.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2012. jan. 19. 23:03
A rakott patisszon hús nélkül elkészítési módja és hozzávalói.