Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rakott krumpli tejtermékmentesen recept

Rakott krumpli tejtermékmentesen recept

A Rakott krumpli tejtermékmentesen hozzávalói:
5 szem nagyobbacska krumpli
4 tojás
fél szál száraz házi kolbász (lehet csípős is)
1 gerezd fokhagyma
kevéske szerecsendió
3 pohár szójajoghurt
2 kk bio ételízesítő


A Rakott krumpli tejtermékmentesen elkészítési módja:
A krumplit és a tojásokat héjastól megfőzzük. A kolbász tárasaságában karikára szeljük őket, a krumplit kb. ujjnyi vastagra. A fokhagymát összenyomjuk, vagy lereszeljük, és az ételízesítővel együtt a szójajoghurthoz adjuk. Elkezdjük a rétegezést a krumplival. A következő réteg a tojás, majd a kolbász. Minden réteget meglocsolunk a szójajoghurttal. A rétegezést krumplival fejezzük be, a tetejére locsolunk a szószból. Mehet az előmelegített sütőbe.


Kategória: Egytálételek receptjei


A rakott krumpli tejtermékmentesen elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook