Rakott krumpli tejtermékmentesen recept
A Rakott krumpli tejtermékmentesen hozzávalói:5 szem nagyobbacska krumpli
4 tojás
fél szál száraz házi kolbász (lehet csípős is)
1 gerezd fokhagyma
kevéske szerecsendió
3 pohár szójajoghurt
2 kk bio ételízesítő
A Rakott krumpli tejtermékmentesen elkészítési módja:
A krumplit és a tojásokat héjastól megfőzzük. A kolbász tárasaságában karikára szeljük őket, a krumplit kb. ujjnyi vastagra. A fokhagymát összenyomjuk, vagy lereszeljük, és az ételízesítővel együtt a szójajoghurthoz adjuk. Elkezdjük a rétegezést a krumplival. A következő réteg a tojás, majd a kolbász. Minden réteget meglocsolunk a szójajoghurttal. A rétegezést krumplival fejezzük be, a tetejére locsolunk a szószból. Mehet az előmelegített sütőbe.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2011. nov. 30. 06:30
A rakott krumpli tejtermékmentesen elkészítési módja és hozzávalói.