Paprikás kolbászgulyás recept
A Paprikás kolbászgulyás hozzávalói:2 fej hagyma
1 pirospaprika
1 zöldpaprika
200 g fokhagyma
40 dkg krumpli,
2 dl zöldségleves,
1 teáskanál majoránna,
1 teáskanál pirospaprika,
50 dkg kolbász,
1 doboz hámozott paradicsom,
4 evőkanál Crème fraiche,
só,
bors.
A Paprikás kolbászgulyás elkészítési módja:
A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, felkockázzuk. A forró zöldséglevessel együtt egy nagy edénybe öntjük őket. A majoránnával, pirospaprikával ízesítjük, majd hozzáadjuk a fokhagymát. Lefedve, 600 fokon 14 percig mikrohullámú sütőben főzzük. Közben a kolbászt felkockázzuk, és a paradicsommal együtt a leveshez adjuk. Hozzákeverjük a Crème fraiche-ot, majd újabb 6 percre a mikróba tesszük. Végül újra ízesítjük.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. szept. 5. 19:53
A paprikás kolbászgulyás elkészítési módja és hozzávalói.