Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Paprikás kolbászgulyás recept

Paprikás kolbászgulyás recept

A Paprikás kolbászgulyás hozzávalói:
2 fej hagyma
1 pirospaprika
1 zöldpaprika
200 g fokhagyma
40 dkg krumpli,
2 dl zöldségleves,
1 teáskanál majoránna,
1 teáskanál pirospaprika,
50 dkg kolbász,
1 doboz hámozott paradicsom,
4 evőkanál Crème fraiche,
só,
bors.


A Paprikás kolbászgulyás elkészítési módja:
A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, felkockázzuk. A forró zöldséglevessel együtt egy nagy edénybe öntjük őket. A majoránnával, pirospaprikával ízesítjük, majd hozzáadjuk a fokhagymát. Lefedve, 600 fokon 14 percig mikrohullámú sütőben főzzük. Közben a kolbászt felkockázzuk, és a paradicsommal együtt a leveshez adjuk. Hozzákeverjük a Crème fraiche-ot, majd újabb 6 percre a mikróba tesszük. Végül újra ízesítjük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A paprikás kolbászgulyás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook