Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rakott kel gombás rizzsel recept

Rakott kel gombás rizzsel recept

A Rakott kel gombás rizzsel hozzávalói:
1 kg kelkáposzta
50 dkg apróra vágott,v.lereszelt gomba
1 nagy vöröshagyma
zsir,v.olaj
25 dkg (2 tasak)előfözött rizs
só,bors
tejföl


A Rakott kel gombás rizzsel elkészítési módja:
A káposzta leveleket előkészitjük a szokásos módon,a rizst megfözzük.A hagymát apróra vágjuk,megpároljuk,rádobjuk a gombát,és ha megpárolodott,hozzáadjuk a rizst.Sózzuk,borsozzuk,izlés szerint,majd a szokásos módon,tejföllel rétegezve lerakjuk egy tepsibe,vagy tüzálló tálba, a tetejére tejfölt rakunk,és megsütjük.

Aki szereti a gombát, csinálja meg nagyon finom,szerintem jobb mint hússal.


Kategória: Egytálételek receptjei


A rakott kel gombás rizzsel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook