Rakott kel gombás rizzsel recept
A Rakott kel gombás rizzsel hozzávalói:1 kg kelkáposzta
50 dkg apróra vágott,v.lereszelt gomba
1 nagy vöröshagyma
zsir,v.olaj
25 dkg (2 tasak)előfözött rizs
só,bors
tejföl
A Rakott kel gombás rizzsel elkészítési módja:
A káposzta leveleket előkészitjük a szokásos módon,a rizst megfözzük.A hagymát apróra vágjuk,megpároljuk,rádobjuk a gombát,és ha megpárolodott,hozzáadjuk a rizst.Sózzuk,borsozzuk,izlés szerint,majd a szokásos módon,tejföllel rétegezve lerakjuk egy tepsibe,vagy tüzálló tálba, a tetejére tejfölt rakunk,és megsütjük.
Aki szereti a gombát, csinálja meg nagyon finom,szerintem jobb mint hússal.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: smudlaagi54, 2007. nov. 2. 16:38
A rakott kel gombás rizzsel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.