Rakott karfiol diétásan recept


Karfiol
Zsírszegény tejföl
Zabkorpa
Tojás
Só
A Rakott karfiol diétásan elkészítési módja:
A karfiolt rózsáira szedem. Tengerisós vízben puhára főzöm. Jénait nagyon vékonyan vajjal kikenek. A leszűrt karfiol felét szétterítem. Rá: tojásból, zsírszegény tejfölből, sóból álló keverék felét ráöntöm. Megszórom zabkorpával. Készítek még egy sort. A legtetejére tejfölt. Magas hőfokon megsütöm.
A hozzávalók mennyisége attól függ hány személyre készül. Egy adaghoz elegendő egy kisebb karfiol, 1 tejföl, 1 tojás, 1 evőkanál zabkorpa.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: vizsone, 2007. máj. 16. 14:01
A rakott karfiol diétásan elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.