Rájöttem, hogy írni kell, ha írni akarok. Mindig mindent... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Bocsánat!
😅😅😅😅😅
Igazad van, az írás alatt az alkotói tevékenységre gondoltam.
Meg is lepődtem, hogy így elmentünk az akciós csirkeláb felé. 😃
Válasz2:
Vhagyma 240ft/kg.
Pár hónapja valóban, csak a kutya-macska kaja és az alkoholos italok akciója viszi a prímet.😢
De holnaptól pl a Pennyben a vöröshagyma l.oszt 3kg-os csomagolásban 240 ft lesz. Felénk ez majdnem félár. 400ftkörül vagy felett taláható piacon is. 😢
Hétfőtől pedig a krumpli 5kg-os kiszerelésben 240ft/kg.
Lesz közelharc...
Tchibo 1kg/3000ft.
Lidl hétfőtől: fonott kalács 40dkg-380ft. (Nekem sosem sikerült a sütése eddig, már régóta nem kísérletezek, de néha megkívánom.)
Vajon mi mindent akarsz írni? Nekem nem az jött le, hogy éppen egy bevásárlólistára gondoltál.
Persze a tévedés jogát fenntartom. 🙂
Hogy jön-e válasz, az most is kérdéses.
Mamáék is ugyanezt csinálják! Ha láttál már akkor spejzt és annyi fagyasztót ami náluk van. És még mindig vásárolnak. 😩
Én sem fogok menni. Egy csomó minden felőlem rájuk is rohadhat! Az idő pénz.
Éppen tegnap írtam, hogy az őszi mocskos idő beköszöntével befejeztem az akciók utáni szaladgálást. Oké, klassz napsütésben az ember elkarikázik ide-oda szórakozásképpen, de télvíz idején 30 vagy 300 ft-ért ne már.
A nénim egész hetét akciós újságok lapozgatása tölti ki, mindig talál valamit, ami "megéri". Nem veszi észre, hogy ezek az áruk szórólap nélkül nem is kellettek volna. Iszonyú méreteket ölt a befolyásolás, minden csatornán sugallják, hpgy vegyél, vegyél, vásárolj, fogyassz, ez régen is így volt. Most még fontosabb az ellenállás.
Pontosan! Köszi, hogy leírtad, mert én most nem tudok szépen fogalmazni! Más miatt-ideges vagyok! 😩
Ez így van! A nagy akcióik! Múltkor is nézem a friss újságot, meg a két hónappal előttit. 😳😳
Na elmennek ám a….!
Igen, a kedvencem, amikor egy termék ára pl. 1200, aztán 2 nap múlva már 1900, de ha veszel még egyet, a második már csak 500. Igy kijön a termék eredeti ára, de rákényszerítenek, ha azt akarjuk, hogy jobban járjunk, rögtön kettőt vegyünk. Az egyik áruház kimondottan szereti ezt alkalmazni.
Bocsi, nem a vallomáshoz tartozott.
További ajánlott fórumok:
- Verset akarok írni de nem tudom miröl adnátok pár jó tanácsot?
- Vega lettem? Egyik napról a másikra rájöttem a húst nem szeretem!
- Ha esetleg vírusos a gépem és CD-t akarok írni, az is vírusos lehet?
- Egy nőnek mindent bírni kell?
- Mindent elérek amit akarok, vagy úgy lesz, ahogy lesz. Te melyik típusba tartozol?
- Kérlek mondjátok el a véleményeteket! Szeretek dalokat írni, de nem akarok leragadni egy szinten, szeretnék fejlődni, jobb lenni ebben