Raffaello golyók (tejpor nélkül) recept


½ liter tej,
7 evőkanál liszt,
cukor ízlés szerint,
1 db/ 250 g margarin,
3 zacskó, azaz 300 g kókuszőrlemény,
2 zacskó vaníliás cukor.
A Raffaello golyók (tejpor nélkül) elkészítési módja:
A tejben megfőzzük a lisztet. Hűlni hagyjuk, majd hozzáadjuk a cukrot, margarint és a 2.5 zacskó, azaz 250 g kókuszőrleményt, végül az összes vaníliás cukrot. Ezeket összegyúrjuk és golyócskákat formálunk. A közepébe ízlés és tetszés szerint mandula, mogyoró vagy dió kerülhet. A fennmaradó kókuszőrleményben megforgatva tálaljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: vasolya, 2009. márc. 14. 12:05
A raffaello golyók (tejpor nélkül) elkészítési módja és hozzávalói.