Rácsok mögött (beszélgetés)
Férjem volt börtönben,2 évig!!
Utánna belekezdett,ujra az ivásba,csajozásba!!
Köszönet meg elmaradt:-(((
Szia!
Nagyon sajnálom, hogy elveszítetted édesapádat, és hogy gyermekkorodban ilyen traumával kellett megbírkóznod. Sajnos az én keresztfiam van most börtönben. Talán megérdemelten, talán nem. Semmi rosszat nem tett, csak olyat találtak nála, amit tilos utcán hordani. Neki is van egy lánya, aki most 14 éves, és sajnos a nevelőapja nem engedi, hogy a családunkkal tartsa a kapcsolatot. Pedig 7 éves koráig a mi családunkban élt. Nagyon az édesapja ellen nevelik, pedig nagyon szereti őt. Remélem, később mindent meg fog érteni, hogy mi miért történt.
Nálunk apukám volt, a 80-as évek végén, én 13-14 éves lehettem, és nagyon hiányzott hogy nem volt addig velünk!
Sajnos már 1 éve nincs az élők sorában.
Nekem apukám volt,pont akkor amikor születtem,és el is váltak,sosem élt velünk.
Aztán 13 éves voltam mikor a 16 éves pasimat lecsukták 20 évre.Szörnyű volt mivel én is hozzájárultam a lecsukásához. Nade a rendőröknek, tán csak nem,hazudok?! Tudta hogy ellene vallottam,annélkül hogy tudtam volna mit tett. Odaadtam a rendőröknek minden cuccát, mindent amit tőle kaptam,nem biztosítottam neki alibit. Később megtudtam mit tett,és mennyit kapot. Soha nem látogattam meg. Nemrég kiszabadult ,nem tudom miért ilyen "korán" és keresett anyukámnál. Jól megijedtem hogy elintéz! A párom meg hülyének nézett!
További ajánlott fórumok:
- Tudtátok h van a T..CO hipermarket próbafülkéjének tükre mögött kamera?
- Beszélgessünk egymással és ne egymás mögött
- Ha már felment a pumpátok a pult mögött...
- Hogyan kezeled, ha a hátad mögött pletykálnak?
- Miből lehet észrevenni hogy a szép szavak mögött van-e tartalom?
- PCO, IR, alacsony progeszteron szint és ami mögötte van