Pszichotronika-szellemsebészet... (beszélgetés)
Hehehe... De sok jóindulatú "értelem" van itt... A szellemsebész ingyen dolgozik, nagyeszű. Hogy van-e hatása? Anyám rákos, nagy fájdalmakkal. Nemrég elvittük egy ilyen szellemgyógyítóhoz. Azóta lábra tud állni. Nem tudom (még), hatott-e valamit, de nincs olyan mértékű fájdalma azóta. Döntse el mindenki, mi jó neki, de ér valamit, az fix...
Ó,hát iylen családból jobb is,ha lelépett.
Ezzel vádolta a férj és annak családja.
Ezért majd fizethetsz ám egy csomót, és szintén nem fog segíteni....
Én egy családállítást próbálnék meg, hogy kiderüljön, mi a valódi ok (lelki szinten).
Nekünk is papírunk van róla ,sőt azt mondta az orvos, hogy "ráteszi a diplomáját" hogy természetes úton nem lehet babánk. Kár, hogy nem írattuk le vele,mert azóta 3x sikerült teherbe esnem csak félidőben elvetélek és nem azért mert elhal a baba egyszerűen megindul a szülés.
Igen nagyon sok okosság és történet van de azért nem fogok elválni,hogy hátha egy másik férfi mellett kihordom a gyermeket.
No most már tudja mindenki, hogy nem az a gond, hogy nem fogan meg.
És itt is az volt a diagnózis,hogy a nőnek nem lehet gyereke?
Közel 10 évi házasság után sem született gyermeke a feleségnek, ezért a férj elvált tőle. Mindketten újraházasodtak, az "ifjú" feleség szinte azonnal teherbe esett, a volt férjnek azóta sem született gyermeke a második feleségtől :)
Talán nőknél nem mérhető ez ilyen egzakt módon.
Úgy tudom,a nőkre könnyebben rámondják egyértelműen,hogy nem lehet babájuk.Legalábbis elég sok nő panaszkodik erre.Minek túloznának,ha azt mondanák nekik igaziból,hogy: lehet,de kicsi az esély?
Ez esélyekről szól. Általában mindkét felet megvizsgálják. Egy férfi nemzőképességét az életképes spermiumainak a száma határozza meg. Minél több van, annál nagyobb az esély. Ez lehet húszmillió, meg több száz millió is. A nőknél is valami hasonló a helyzet. Ez nem fehér vagy fekete, itt esélyek vannak.
Az lehet.A lényeg,hogy a nő abban a kapcsolatban nem tudott gyereket szülni,és neki ez volt a lényeg,és h azt hitte,ő a terméketlen.
Ezt egyik orvos se mondja így ki szerintem,hogy keressen egy másik férfit,ha orvosilag úgy látszik,hogy a fffi "működik",a nő meg nem.
Termékenység és termékenység között is van különbség, lehet hogy a másik férfinek hosszabb szerszáma, és négyszer annyi életképes spermiuma volt. :)
A pénzt el fogja tenni a pszichotronikus is, sőt ő teszi el igazán. Gyakorlati segítséget nem fog nyújtani. Max csalfa reményt nyújt.
A teherbeesés egy fizikai folyamat, így ha kell akkor fizikai beavatkozás kell.
Volt egy oylan története,hogy a nőnek nem lehet babája,ki volt vizsgálva,a párja termékeny volt.A nő ment a kinez-hez,az meg rájött,hogy a kapcsolattal van a baj,hiába mondta a nő,hogy csak azt a ffit szereti,és tőle szeretne gyereket.Szakítottak,és a következő kapcsolatában a nő rögtön teherbe esett...
köszönöm a sok választ a kérdésre! :)
ja..hogy nem lehet kisbabád,úgy néz ki ez a baj? akkor meg pláne ezt mondom.Egy kineziológussal beszélgettem erről nemrég,hogy mekkora lelki gátak lehetnek.
Nem azt írtad,hogy normális orvosok nem találnak gyógyírt a bajodra? ezért.
ha az ember gyökeresen megváltoztatja az életét,azzal elmúlhatnak bizonyos betegségei,amit a mostani élete gerjesztett.
Attól még a pénzt ugyanúgy eltette.
Én is így voltam vele de nem kívánom, hogy végigjárd az utam. Igazából nem is ez lett volna a fórumindító kérdés,mert elhiheted amilyen okosságokat itt elmondtatok azt az életben is megkaptam.
Mert ő a leginkább elfoglalt.
Lehet, de én az egész életet könnyedén veszem, mert csak úgy érdemes csinálni.
A vizsgálatok már meg voltak és a legjobb orvos sz@rt le a legjobban.
Gondolom neked van gyereked és azért írod le ezeket a szavakat ilyen könnyedén.
Megmondom én mit tennék.
Alaposan kivizsgáltatnám magam a legjobb klinikákon a legjobb orvosokkal, esetleg függetlenül többel is. Ha mindenhol azt mondják hogy nincs megoldás, akkor túllépnék rajta, örökbe fogadnék három négy gyereket, és boldog lennék.
Mellette azért gyakorolnám a nemi életet, rendesen, mindenféle fogamzásgátlás nélkül, csak úgy a saját örömömre, élvezetből, és ki tudja...történnek néha csodák.
Egyik orvos se mondta,hogy akkor az egész életeden változtass? lépj ki a kapcsolatodból,költözz el a szüleidtől,költözz más országba..?
Ja, csak titokban, mi? :)
az orvosok is természetgyógyászhoz járnak
Az orvostudomány bizonyítékokon alapul, az nem hit kérdése. Persze mint minden szakmában, van hogy az orvosok nem végzik jól a dolgukat, de ez nem az orvostudomány hibája. És olyan is van amivel az orvostudomány sem tud mit kezdeni.
Rengeteg orvosnál jártam és a problémámon nem tudod segíteni. Akkor hova...?
Én meg abban nem hiszek már.