Prosztatarák - kezelése, teendők, infók, minden jöhet!! (tudásbázis)
Bejelentettem urologushoz, meg probálnék magán uton pca3 vizsgálatot, de a Semmelweis klinikán nem tudtak segiteni.De valahogy megprobálunk bejutni.
Sajnos most épült fel agyvérzésből. Nem foglalkoztak ezzel a problémával akkor.
Voltunk többször és több urologusnál.
Azt mondták a kora és a betegségei miatt nem nagyon foglalkoznak vele.Utána meg jött az agyvérzés. De nem adom fel.
Ezért is gondoltam hátha itt volt valaki már ilyen vizsgálaton. De sehol se kapok érdemleges választ sajnos.
Kockázata a ráknak van, nem a biopsziának, ami ugyan elég kellemetlen lehet, de azt mondják kibirható, merthogy végbélen át kb 8 "tűszúrás"
Magánklinikán is végzik bóditásban, de úgy tudom a Semmelweis Urologiai klinikán is, de akár a szakrendelő is alkalmazhatja
Az a PSA igen magas.
Nekem a duplája volt a max. referencia értéknek ami 4mikrogramm/L, urologus csak legyintett rá, semmiség
Ez 3 éve volt.
Bóditáshoz nem kértek kardiologia véleményt, lehet hogy gerinc érzéstelenitéshez kell
Erőltessétek a mintavétel elvégzését, ha az eredmény nem jó, akkor ráértek majd újabb utakat keresni
Sziasztok!
Tudna-e valaki nekem tanácsot adni mitévők legyünk.
Apukám most 80 éves. A prosztata psa 110. Tavaly 46 volt. Nem akart elmenni minta vételre mert nagyon fél a kockázattoktól. Így viszont nem kezelik. Voltunk 3 urológusnál.
Műteni nem tudják mert nagyon rossz a szíve.
Tud e valaki Csongrád megyében nagyon jó urológus, vagy nem tudom van e esély arra hogy valahogy kezeljék.
Volt e valaki ilyen magas psa értékkel?
Köszönöm szépen ha valaki válaszol.
most beszéltem apummal.
semmi tünete nincs. egy szűrés alkalmával (veseköve volt régebben, azért jár, plusz az apujának is voltak anno prosztatagondjai) derült ki. a PSA értéke 4,5-5 körüli, ha jól értem. a szövettan állapította meg, h rosszindulatú daganat.
a dokik nagyon a műtétet nyomják. ő meg -érthetően- fél, nehogy vizelési zavarai v egyéb baja legyen utána, főleg, h most ugye semmi panasza nincs...2 hét múlva kell megmondania, h vállalja-e a műtétet.
szerintetek...?
Jaa,és nagyon sok más betegségre is jóóó az az ágy!!
Azóta már a szüleim vettek..és minden nap használják..80 évesek,és egészségesek!
Feltétlenül járjon!! Meg fog gyógyulni!!!
Lényeges,hogy minden nap menni kell!!
Apukám több éve tünetmentes!!
Ha nincs az ágy már nem él,már rossz állapotban volt!Most 80 éves.
Az én apukámnak is volt prosztata rákja,magas volt nagyon a psh értéke,kapott sugárkezeléseket..nem sokat javult...és lefogyott...
De szerencsére Pécsen van a Ceragem ágy,amit minden nap használt,és most 0 a psh..a doki is csak nézett,és nem rákos..meggyógyult!!
Ez így igaz!! A Ceragem ágyhasználattól..a googliba rákereshetsz mi tud ez az ágy...ez egy csoda.
Venni is lehet,nem olcsó,de nagyobb városokban ingyen is lehet használni napi szinten.
Én is voltam beteg, és segítettek a gyógynövények. Ajánlani tudom a kisvirágú füzikét, a legjobb a friss növény forrázata teaként, de ha nem elérhető, a szárított is jobb, mint a semmi.
Én már 8 éve tünetmentes vagyok, és tudom, hogy a gyógynövények segítettek.
A fűzike tea mellé még ajánlom a csalán+cickafark+galaj+körömvirág teakeveréket, naponta többször fogyasztani. Legegyszerűbb, ha reggel elkészítjük, termoszba töltjük, és napközben többször pár kortyot fogyasztunk belőle.
Zsurló fürdőt is ajánlom, és a zsurlótea fogyasztását is.
Mégegyszer mondom, nekem segített - petefészek rosszindulatú daganatom volt -, kívánom, hogy Édesapádnak is segítsen.
További ajánlott fórumok:
- Mi a legjobb módszer a herpesz megelőzésére, kezelésére?
- A méhnyakrák tünetei és kezelése
- Hogyan vizsgáljam meg a saját prosztatám?
- Rosszindulatú Prosztata daganat
- Minden kis dolognak tudok örülni. Pl. kozmetikai kezelések...
- Tudtok ajánlani egy jó urológust, aki műtétet végez Veresegyház környékén (Vác, Kistarcsa...)? Prosztatagyulladás, húgyhólyagkő