Projekt munka, irány az érettségi! (beszélgetés)
6. jozsi.38
2010. ápr. 14. 09:24
mi van a projekt munkáddal?a csírázáshoz az is jó, havizes vattában tartod a magokat. én a fiam 1éves koráig tartó fejlődését írtam le egyébkénmt
5. Lolka0817
2010. jan. 3. 11:58
sziasztok!Csíráztatot már vki vmit is vha?:-)
Tudna nekem segíteni?én fehérbab,árpa.és kukoricát szeretnék(azaz muszáj az érettségimre),és azt olvastam,h áztassam be őket vízbe kb 4-6 órán keresztül,majd öblitsem le őket.......DE UTÁNA GONDOLOM ISMÉT VÍZBE KELL HAGYNOM,AZAZ MINIMÁLIS VIZET ÖNTÖK RÁJUK?VAGY ÉN MÁR NEMTOM!?CSAP VÍZZEL,ÉS PI VIZZEL IS MEGKELL CSINÁLNOM!Vki tud segíteni?
4. ca2ffaf6c3
2009. nov. 21. 22:47
na ehez nem zudok hozzászólni
a tanárod nem tud segíteni?
3. Lolka0817
2009. nov. 21. 21:08
A pí víz hatása a csírázásra!Jó kis megfigyelés lesz remélem,csak nem tudom hogy vezessem be...
2. ca2ffaf6c3
2009. nov. 21. 14:52
én csináltam ilyet és az volt a címe, hogy út a születésig
mit választottál témádul?
így könnyebb segíteni
1. Lolka0817
2009. nov. 21. 09:07
Sziasztok!Bioszból kéne projekt munkát készítenem,tudom is hogy miről,csak nem tudom hogy vezessem be?!Ha csinált vki ilyet,kérem segítsen!
További ajánlott fórumok:
- Érettségi nélkül munkahelyet?
- Két ovis gyermek mellett, szerintetek hol tudnék dolgozni 4-6 órában?A férjem dolgozik reggeltől estig, én nem találok munkát érettségivel.
- Társadalomismeret a választott tantárgyam. A mediációt választottam mint projekt munkát, de nem tudom hol találok hozzá anyagot?
- 40 óra társadalmi munka érettségi előtt
- Ha idén júniusban érettségiztem és még nincs munkám, mikortól kell fizetnem a TB-m?
- Aki csinált már biológia projektmunkát érettségire segítene?