Problémamegoldás, nehézségek leküzdése (beszélgetős fórum)
Minden nap új életet jelent a bölcs ember számára:)
Ez jutott most eszembe és az hogy soha ne hidd hogy a holnap a tegnap folytatása.
Hát szerintem sem ide tartozik ez,mert mindenki sajnálja azokat az embereket,én nem tudtam úgy megnézni egy híradót,hogy ne sírjak...és segítettem is.
De az nem azt jelenti,hogy akkor nekünk már nincs is bajunk,gondunk,amiről nem lehetne itt beszélgetni vagy megosztani másokkal,esetleg segítséget kérni a továbblépésben.
Igen...én is azt hittem többen leszünk,hisz mindenkinek van vagy volt problémája,amin így vagy úgy túllépett.
De lehet van valami hasonló fórum nem?Nem tudom.
Na igen, én is vagyok vele sokszor, csak most elég intenzíven nehézkes ez az időszak.
Viszont sokszor a jóra fordulás is egyszer csak beüt és a kerék felfelé halad tovább:)
Én ma már úgy gondolkodom,hogy ez csak egy időszak,ezen is túl leszünk egyszer...persze nem mindegy milyen áron és az sem mindegy merre fordítja ez a 'túllevés' az életünket.
Kevés vigasz,hogy ami nem öl meg az megerősít,mert sokan vagyunk szerintem,akik inkább maradnánk 'gyengék',csak hát az élet nem kívánságműsor:(
Szia
Én is nagyon türelmetlen vagyok sőt sokszor az visz az őrületbe,pedig tudom felesleges.Nem tudsz mit csinálni az jön ha kell ha nem.Komolyan engem nem érdekel már a mi problémánk egyszer ugyis eljön a döntés ideje nálunk azt majd kiderül mi lesz.Vagy feladjuk vagy tovább megyünk és megoldjuk.Mert ha nem tudjuk megoldani így is ugyis abba kell hagyni.Csak nem mindegy mikor meg milyen áron.
Szia Philip:)
Van veszíteni valóm, de persze nem adom fel én sem, csak türelmetlen vagyok.
Én már háromszor feladtam volna de valami miatt nem jött sose úgy össze,mert vagy a pénz miatt vagy a lelkiismeret miatt nem ment.Megoldás mindig van csak el kell dönteni,hogy melyik alkalmazható az adott helyzetben.
Így van sokkal többet is kibír az ember mint azt sejtenénk.
Szia.
Az én problémáim sosem rajtam múlnak és ezért talán nehezebb is feldolgozni,megoldani.Mert ha rajtam múlik,szidhatom magam,magamnak köszönhetem.
A pozitív hozzáállás tényleg sokat segít,de ha halmozódnak a dolgok,az ember néha inkább feladná...
Persze sokkal többet bírunk mint gondolnánk és újra és újra felállunk.
További ajánlott fórumok:
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- A nehézségek ellenére is le lehet fogyni
- Magány, párkapcsolati sikertelenség, tapasztalatlanság, ebből adódó frusztráltság leküzdése de hogyan?
- Segítséget kérek! Félelem leküzdése...
- Nektek is nehézséget jelent reggelente a tükörbe nézni/kilépni az utcára?
- Végkép elkeseredve, avagy hogyan tovább a nehézségekből