Próbálta már valaki a Velform Perfect Legs krémet? Használ? (tudásbázis)
most olvastam egy krémről, meg fogom kérdezni a patikában, kapható-e?
Stepteon Beautiful Legs seprűvéna elleni krém.
Elég jókat írnak róla.
Egy próbát megérne!
ezt nem lehet megelőzni szerintem, az aki odateszi magát és hajlamos, annak lesz:(
Páromnak időnként kidurrannak erek, de visszere ilyesmi nincs, csak attól félünk( meg doki mondta) hogy ha nem áll le, akkor lesz egy trombózisa.
Értem!
Hát ismerős, én míg meg nem született a lányom napi 12 órában álltam, plusz míg beértem melózni és haza. Szóval nem kellett sok idő és bedurrantak a visszereim, hát szégyellem a lábaim rendesen!
Remélem találtok valami jót, bár őszintén szólva ha már egyszer kijött, nem hiszem, hogy teljesen el lehetne tüntetni...Inkább meggátolni kéne, hogy mégjobban vagy mégtöbb helyen felbukkanjanak...mert később lehet műtét lesz a vége. :(
Szia!
Én is épp most láttam, először még felfigyeltem rá, mert nekem is vannak ilyen problémáim, de aztán megláttam a modelleket, akiknek egy muslicafingnyi placcon volt odafirkálva a combikájukra némi hajszálerecske és abba is hagytam az érdeklődést. Vicc, ahogy csinálja a teleshop a dologkat. Nem mondom, biztos vannak jó dolgok, de némelyikkel sajnos nagyon hülyére akarják venni az embert. Használj árnika krémet, nekem azt mondták az jótékony hatással van a viszerekre, stb, csak én még nem vettem...pedig nem egy nagy összeg. És próbáld pihentetni a lábad úgy, hogy fekve kicsit felporcolod... (ezt így írják? :) )vagy ülve is magasabbra rakod.
További ajánlott fórumok:
- Hydroface öregedésgátló krémet használt már valaki? Vélemények tapasztalatok róla?
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Hány éves vagy és milyen arckrémet használsz? (sima hidratálót, valami nevesebb, komolyabb krémet, szemránckrém stb.)
- Milyen fogkrémet használtok?
- Májfoltok halványítására milyen krémet lehet használni?
- Zsiros aknés az arcom, ilcsi feketeszappant és kénes krémet használok, szerintetek mennyi idő múlva várhatok javulást?