Próbálta már valaki a szórópisztolyos barnítást? (beszélgetős fórum)
Ja az ára, kb. 1 havi szoli bérlet...
De a bőröd meghálálja!!!
Nekem volt úgy, hogy 1 hét után, mikor ültem akádban, x helyeken maradványok maradtak a festékből. . . de ezt szivaccsal könnyedén letudom 'dörzsölni'.
Szóval EGÉSZSÉGES, és alakalmakra (Buli, esküvő, szalagavató, szilveszter) tökéletes. . . előtte 1-2 nappal bebarnítani.
Én ezzel foglalkozom. . .
Nagyon jó dolog, de hangsúlyozom, ez egy ALKALMI dolog!
NEM OLYAN mint a szolárium, vagy a napozás, hogy - tulajdonképpen úgy megégeti a bőrödet, - h bebarnulsz, EZ 1 FESTÉK!
Mondhatnám úgy is, hogy ez CSAK 1 festék, de ezt így nem mondom. . .
Amivel mi dolgozunk világelső a piacon, és nagyon egészséges, nagyon jót tesz a bőrnek, TELE VAN Aloe Verával. . Kisgyermekeket is lelehet fújni. . .
Elviekben 5 - 10 napot marad a bőrön, de ez egyén függő természetesen. . .
A foltosodásról annyit, hogy csak akkor foltosodik, h nem megfelelőek az előkészületek (radírozás. . . )
És az utókezelés is figyelmetlenül folyik. . . Mivel a barnítást követően 8 - 12 óráig nem lehet zuhanyozni, valamint olyan tevékenységet végezni, ami izzadással jár. . .
Lenge ruhában kell lenni (nem farmerban, nincs öv, nincs melltartó. . . ) h fel tudjon szívódni, ne zavarja meg semmi sem. . .
Akinek savas a bőre, nekik előbb lejön. . . Valamint gyümölcssavas tusfürdő nem ajálott, mivel ezzel is felgyorsítjuk a kopását a bőrről.
Mik a tapasztalatok?
Mennyi ideig tart a barnaság?
Mennyibe kerül?
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel?
- Próbálta már valaki a flabélos edzőgépet? Flabélos test vibrációs edzőgép tapasztalatok.
- JenFe fogyókúrás tapasz- próbálta már valaki?
- Expressz Diéta (5 napra való instant étel) - Próbálta már valaki?
- Próbálta már valaki Norbi kickbox tornáját? Mennyi idő után látszott eredmény?
- Próbálta már valaki az UV-mentes gépi barnítást? pl. Versa Spa barnító rendszer