Próbálta már valaki a 9 perc alatt hatékony narancsbőr elleni krémet? (beszélgetés)
Nem hasznal semmi ilyesmi.Mert nem jut at a bor melyebb retegeibe,ahol a narancsbor kialakult.Ez bizonyitott. Sot,sajnos meg a gepek sem kepesek ezt a szovet legmelyere eljuttatni.
Szoval sok folyadek,mozgas es talan enyhul.
Én kipróbáltam,csak mert az arckrém változatára esküdött valaki,akinek idős kora ellenére gyönyörű az arca.
DE. Meg ne vegyétek, lófütyit sem használ. Ennyi pénzért csodálom,hogy nem perelte be őket még senki.
koffein no???hisz az egyik legősibb zsírégető...
persze cukor tej nélkül
Alakítanunk kellene egy csapatot . Ki kellene próbálnunk az utasításokat, tanácsokat és kb egy hónap múlva beszámolni?
Szerintetek?
1. Ki a mérgekkel!
Méregteleníts! Emellett kerüld el a következőket:
- koffein: igen, igen, mondj le a kávéról!
- alkohol: bizony, nem tesz jót a bőrödnek! Persze olykor lehetsz magaddal kicsit engedékenyebb, de mértékkel!
- só: ebből csak keveset és el a kezekkel a sós snackektől!
- zsír: mondj nemet a zsíros falatokra!
- édesség: már csak a kilóid miatt is érdemes minimálisra mérsékelni az édes nassok fogyasztását!
2. Az értékes C-vitamin
Fogyassz sok C-vitamin tartalmú gyümölcsöt és zöldséget!
3. Inni, inni, inni!
Persze nem mindegy mit! Csakis vizet, ásványvizet, de abból akár óránként 2 decilitert!
4. Antioxidánsok
Fogyassz antioxidáns hatású ételeket és italokat. Ilyen például a zöld tea, csipkebogyó tea, áfonya, spenót, brokkoli.
5. Fontos luxus
Masszírozás és szauna. Ezekkel nagyon sokat tehetsz a bőrödért. Ma már nem is megy luxusszámba, ha néha beülsz egy szaunába, vagy megmasszíroztatod a tested. Érdemes!
6. És a sport!
Elengedhetetlen. Sajnos ez az igazság. De keress olyan mozgásformát, amiben örömödet leled. Legyen az táncos aerobik, kerékpározás, kocogás, kangoo jumping, vagy bármi.
TUDOM, HOGY EZ MÁR MINDENKI KÖNYÖKÉN JÖN KI (AZ ENYÉMEN IS) DE SZERINTEM ETTŐL INKÁBB VÁRHATJUK A CSODÁT, MINT A KRÉMEKTŐL
először én is majdnem bedőltem neki...... de hidd el már annyifélét kipróbáltam drágát-olcsót...nincs az a krém ami kiírtaná SAJNOS
rengeteg mozgás szauna folyadék a krém csak nagyon kiegészítő kezelésnek jó mondjuk egy kiadós edzés után egy jó kis masszázs .... én is küzdök a narancsbőrrel, de láttam már "csontkollekciókat" (bocs a fogalmazásért) is küzdeni vele. Írigylem akinek nincs.
Jó lenne ha lenne az országban több hypoxi trainer stúdió, mert állítólag nagyon hatákony,(bár nem olcsó)
Hát lányok, szerintem 9 perc alatt egy sebész sem tudná eltüntetni azt, ami évek alatt alakul ki.
Másik meg, hogy egy krém 9 perc alatt nem szívódik fel tökéletesen, de ha mégis, hát nem hatol le a bőrnek abba a rétegébe, ahol a narancsbőr van. Kivéve persze akkor, ha valami vegyszer vagy egyéb igen erős anyag van benne, de nem hinném, hogy ebben az esetben forgalmazni engednék.
nekem úgy tűnt, hogy tükörkép, de biztosan igazad van.
mindenesetre nem hiszek benne, az biztos.
mellesleg amit 9 perc alatt ér el, az gondolom, 9 percig is tart. egy kis helyi vérbőség-fokozás, vagy hasonló, és aztán szépen el is múlik.
Én nem tudom, mindegyik bal és jobb oldali láb... vagy én tévedek? :)
Nem mintha elhinném... :) Ha ilyan krém lenne, nem 24 000 Ft lenne az ára, hanem 240 000. :)
napi 2-3-liter folyadék és 1 hét után láthatóan csökken a narancsbőr.-)
meg ne vedd...
További ajánlott fórumok:
- Melyik narancsbőr elleni készítmény hatékony?
- Székrekedés és narancsbőr elleni praktikák
- Használja valaki görgős narancsbőr elleni krémet?!
- Lehet-e "spórolni" a narancsbőr elleni készítményekkel, ha előtte normál testápolóval bekenem az érintett területeket?
- Próbálta valaki az új Vichy narancsbőr elleni krémet? Ha igen, mik a tapasztalatok?
- Solidea narancsbőr elleni harisnyáról tapasztalatok?