Próbaidő (beszélgetés)
Szia,
Jár a szabadság időarányos része a próbaidő alatt is, és persze a betegállomány is.
Én a te helyedben mindenképpen beszélnék holnap a Fönökkel, és tájékoztatnám a szituról.
Sziasztok.
2 hete dolgozom egy cégnél betanulós vagyok.Ma bementem dolgzni de alig hogy beértem egyből futás a vc re hánytam.Levert a viz remegtem:( Kerestem a fönököm de nem találtam szabin volt azt mondták.Hát az iródában a nő mondta hogy majd szól a másik fönöknek. Szólt is neki telefonon,hogy szabira szeretnék menni mert nem érzem jól magam.Kérdezte mióta dolgozom itt a cégnél mondtam 2 hete.Nem szolt rá semmit.Most itthon vagyok de a családom megilyesztett,nincs szabi próbaidő alatt ezt mondják.Most aztán félek ha ez tényleg igy van csak ez a nő az iródán nem figyelt rám hogy 2 hete vagyok náluk akkor gond van.Na meg a másik nagyon sza...l vagyok hányok megy a hasam ,holnap lehet nem is tudok dolgozni menni. Segítsetek mit tegyek. Nem igy terveztem sajnos:(
További ajánlott fórumok:
- Mennyire lehet problémás próbaidő alatt két héten belül egyből táppénzre menni?
- Terhesség próbaidő alatt
- Mi történik akkor, ha próbaidő alatt állapotos lesz a nő?
- Kell adnia a munkaadónak szerződést a próbaidőre?
- Gondot jelenthet, ha próbaidőben szólok a terhességemről?
- Ha próbaidő alatt elküldenek veszélyeztetett terhesség miatt táppénzre, akkor felmondhatnak a táppénz ideje alatt?