Predicator early negatív lett, ettől még lehetek terhes? (tudásbázis)
Nekem szörnyen elkezdett éjszaka fájni a mellem, ezért reggel teszteltem és egy iszonyat halvány vonal jelent meg, kb 3-4 nappal a nemvárt után.
Amúgy amikor elhatároztuk, hogy legyen baba, annyira rágörcsöltem, hogy 39 napig nem jött meg :S Csináltam vagy 3 tesztet, mind negativ lett, ott fogadtam meg, hogy nem tesztelgetek feleslegesen.
Mondjuk nekem utána egyböl sikerült :)
kitartàst
Tényleg nem jó ilyen korán tesztelni. Én a nem várt napja körül teszteltem, pozitív lett, aztán 5 múlva megjött sajnos. Volt egy marék pozitív tesztem és egy összetört szívem. Aztán még hülyébb voltam, 3 hónap múlva a nem várt előtt egy héttel teszteltem, pozitív lett, de nagyon rettegtem még 2 hétig, aztán már csak simán rettegtem a 12. hétig. Szerencsére nem volt rá okom, szépen fejlődött a lányom, aki most 22 hónapos :-)
Szóval figyeld a tested, de TÜRELEM!!!
A nemvárt után 3 héttel teszteltem pozitivat.
Nem jó ennyire előre tesztelgetni! Légy türelmes!
További ajánlott fórumok:
- 2 negativ terhességi tesztnél lehetek terhes? 3 hete nem jött meg!
- 4 napja késik, 3 tesztet csináltam már, de mind negatív, a hasam meg fel van puffadva nagyon, lehetek terhes?
- Abszolút mindenféle terhességi jel nélkül, 2 negatív teszttel lehetek várandós?
- Terhes lehetek negatív teszt ellenére is?
- 4.napja nem jött meg...csináltam ma tesztet és negatív lett...nagyon félek, lehetek terhes?
- Lehetek terhes, hogy negatívat teszteltem?