Praktikák a jó szex érdekében! Ki, hogyan dobja fel a nemi életét? (beszélgetés)
Kösd be a szemét, és mondd meg, hogy nem érhet hozzád, te pedig kényeztesd. Lassan, finoman. Vajon meddig bírja? Aztán legyen neked bekötve a szemed. Szerepjátékok.
Nem igazi erőszak, csak úgy tenni, mintha. Te tiltakozol, ő pedig leszedi rólad a ruhát, próbálsz kibújni alóla, de valahogy nem sikerül. :)
Viszont a másfél év tényleg elég kevés.
Ennyi idő után fel kell dobni???? :)
Ha nem hagyományosra gondolsz, akkor
P.si k.ki szex, hányós sz.x, nemierőszak sz.x,
szado-mazo,gruppen...
Élesszük fel a témát.
Ketyeréket néztem a neten, naon húzós szerntem.
Ruci? Kreáljunk a régiek, vagy már meguntakból valamit.
XY helyen találtam egy szűk szoknyát, elöl féloldalt kicsit slicces. Találtam egy felsőt is hozzá, szerintem elég kihívó ez a kettő.
Kicsit elszakadt egy nylon harisnya. Lépésbetétes. Azt hiszem az a pontos neve. Kivágtam, épp az alfelem van kint belőle, mint ezeken a harisnyákon amit a szexi ruciknál is vehető. Már akinek. Egyébként festékszűrésen kívül nem tom mire lehetne használni.
Ez is egy kicsit mégis más, egy ilyen saját kreálmány.
Meg aztán úgyis lekerül rólunk..
Egyéb ötlet?
van már egy helyes segédeszközünk nekünk is.
Elég drágák.
Tudsz esetleg olyan netes oldalt, ahol viszonylag olcsón lehet rendelni ilyen dolgokat:)?
A hagyományos dolgok már meg voltak......gyertya, gyümölcs, vacsi, alkohol...stb.
Másfél éve élünk együtt párommal.A szex eddig nagyon jó volt, de valami kell még....úgy érzem.
Egy két ötletem van még, hogy feldobjam a nemi életünket és meglepjem páromat, de kíváncsi vagyok, hogy TI hogyan teszitek ezt.
üdv:Lilla
További ajánlott fórumok:
- Ciklus beállítása babavárás érdekében
- Nyugdíjas élet - ügyek-bajok, tapasztalatok, praktikák
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- Sütés főzés praktikák fortélyok
- Trükkök, praktikák a teherbeesés érdekében
- Cirkófűtés praktikák az olcsóbbság érdekében