Pozitív Predictor early után másik 2 negatív. Melyiknek lehet igaza? (tudásbázis)
51. ciklusnapon. Amikor "normál" ciklusom van, az 27 és 51 nap közötti. De van, hogy több hónapig nem jön meg, ha nincs peteérésem.
A cicim fájt 3 nappal ezelőtt, de már nem. Nekem ugyanazok egyébként a PMS tünetek mint terhességnél.
Holnap vegyél tesztet. Ha a pozitívnak volt igaza, akkor az holnap már nem csak a reggeli vizeletből lesz kimutatható.
De ha biztosra akarsz menni, fogd fel a reggeli első pisit, és amint tudod, csináld meg belőle a tesztet. Eláll :)
Köszönöm a válaszokat.
Azért nem tudok vérvételre menni, mert hét elején nem lesz szabadság miatt a magánban, csak csütörtökön. A kórházban meg elhajtanának és másfél-két hét múlva kapok időpontot. Na ezért problémázok. Kisvárosban lakom és itt nem állnak jól a korai terhességhez és a PCOS-ről még nem is hallottak :/
Nézd, mellényúltál, mert én pont nem az vagyok, akinek bármiféle baja volna a csíkosezateszt?-féle fórumokkal, de semmi baj.
Éppen azért javasoltam, hogy menj vv-re. Nyilván van az a helyzet, amikor semmiféleképpen nem tud az illető elmenni, pl. ágyhoz kötött beteg, de mindenki úgy gondolkodik, ahogy neki tetszik. Ha te azt mondod, hogy ir, pcos, rendszertelen menstruáció, és pm alulműködés mellett neked fontos, hogy minél hamarabb kiderüljön, mi is a helyzet, akkor nem értem, miért nem tudsz minél hamarabb vv-re menni.
Biztosan jó így vacillálni, hogy kinek-melyik teszt mit mutatott, csak akkor ne csodálkozz, ha én pl. nem értem, mit problémázol.
Lett 2 csíkosod, lett negatív is, nem tudod számolni sem, mizu, mert nem tudod, mikor volt peteérésed, vv-re most nem mész, akkor marad a várakozás.
Kívánom, hogy baba legyen!
Ez érthető.
Sajna én már hallottam mástól, hogy a predictor becsapta.
És sajnos az is lehet, hogy egy nagyon pici kémiai terhesség volt, ami egyik nap kimutatható volt, másnap meg már nem.... ez gyakoribb, mint gondoljuk.
Várj egy-két napot, és újabb teszt reggeli vizeletből, meg fogja mondani a tutit.
Azt szeretném megtudni, volt - e már másnak, hogy színes csíkja volt a Predictoron és nem volt baba. Ismerősöm is járt így és neki megjött és nem derült ki, hogy kémiai terhesség volt-e.
Én márpedig kíváncsi vagyok mások eseteire, ha neked ez nem tetszik, az nem az én bajom :D
Nekem pont fordítva volt....kinek hogy.
A Gólyahír mutatta délelőtti vizeletből szépen, míg másnap a Ptrdictor reggeliből nem.
Ugyanaz nap HCG 80 körül volt, amit dél körül vettek le.
Amigy valóban bele lehet dilizni....ismerős érzés.
További ajánlott fórumok:
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Negatív - pozitív hirdetések - Írjunk véleményt...
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- Szerintetek mit jelent, ha a nő beismeri az érzelmeit a férfinak, de az nem reagál rá se negatívat, se pozitívat?
- Predictor lehet fals pozitív?