Power Line fogyókúrás, étkezéshelyettesítő por (beszélgetés)
Szerintem jók én szeretem őket!
Első lányom születése után 94-ről lefogytam 59 kilóra akkor herbaliefe-t ittam.
Második lányom után most újból kezdtem először Foreverrel-de nem voltam elég kitartó, most pedig egy Müllerben kapható olcsó 8-900ft-os Fit Vital-al(tejsavó).
Mivel volt tanácsadóm én tudom hogy kell inni, de én is sokat olvastam hogy nem fogytak közbe meg sokszor étkeztek mellette-ezzel étkezést kell kiváltani ha valaki eszik is rá hízni fog!!! Ugyanis ezt használják azok is akik hízni szeretnének!
Én a reggelim és a vacsim váltom ki vele, délbe pedig 2-3fogásos normál adag főtt ételt eszem.
Napi 3liter víz kötelező!!! Az étkezések között 4 teljes órának kell lenni én 8-ig megiszom a reggelim, dél és 1 között ebédelek és este 6-ig megiszom a vacsim. 1,5%-os zsírszegény tejjel kell kikeverni, de valaki megbírja inni vízzel is-én nem.
Én nem is tornásztam mikor 59-re lefogytam, de most szeretnék! Elliptikus trénerem van itthon, mivel gyerekek mellett nem tudnák konditerembe járni.
SZijjasztok!
Valaki használta már ezt a fogyókúrás étkezés helyettesítő port? Milyen eredménnyel? És még mielőtt valaki azt kezdené el írni, hogy mozogjak és attól lefogyok annak azt üzenem, hogy 3hónapja majdnem minden nap 2 órát edzek ebből 1óra kardio, 1 óra súlyzós csak szeretném az étkezésemet lecsökkenteni, hogy gyorsabban fogyjak.
Köszi