Póréhagymás csirkemell recept


2 egész csirkemell
5 dl tejszín
3 db póréhagyma krémlevespor
A Póréhagymás csirkemell elkészítési módja:
A csirkemelleket szeletekre vágjuk - mintha rántanánk - és kiklopfoljuk. A tejszínben elkeverjük a levesporokat, amelyet fűszerezhetünk még borssal és ételízesítővel. Tűzálló tálba lerakjuk a csirkemelleket, majd erre öntjük a tejszínes pórékrémet. Amennyiben nem fér el egy sorban a csirkemell, a szószra rakjuk a maradék csirkemellet, majd újból szószt. Előmelegített sütőben 20-30 percig sütjük.
A levesport a tejszínnel csak az összeállítás előtt keverjük össze, mert a por felszedi a tejszínt és nem lesz elég híg, hogy a csirkemellre öntsük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Sesshoumaru, 2007. aug. 17. 13:29
A póréhagymás csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.