Porc kopásra, csípőizületi fájdalomra ajánlották a csiga elixírt, de nem tudom melyik az igazi, mert sokféle van! Tud valaki segíteni? (tudásbázis)
4 hónapja kaptam csípőizületi protézist.
Elhiheted, hogy a műtéten kívül nincs más csodaszer rá.
Az ilyen dolgok, mint ez a csiga elixír (??) csak pénzkidobásra jók.
Teljesen osztom a véleményed, ue. írtam volna.
Hialuront gyógyszernek minősülő összetételben a Keleti pu. melletti gyógyszertárban lehet kapni, vagy Kiskőrösről meg lehet rendelni. Most rohanok, később leírom a pontos nevét.
Szia!
Neeee vegyél csiga elixírt átverés!!!!!!!!!!
Szia!
Csiga elixírt még nem hallottam,de ismerem a zöldkagylóport,cápaporcot és a Hialuron direct tablettát.Az első kettő a porcok közti kenőanyagot pótolja,a 3. "a kötőszöveti állomány egészséges állapotának megőrzéséhez és a porcok védelméhez nyújt hathatós segítséget."Mert növeli az ízületi folyadék viszkozitását,az izületek porcfelületének kenését,így csökkenti a súrlódást az izületi porcok között.Ez utóbbi a legdrágább.Mindet használtuk,dr.ajánlására 3 havonta felváltva és jók.
A fájdalomra külön nem tudok(Diclac tbl. jó,vényköteles)addig amíg a többiek nem fejtik ki hatásukat.Ha használnak,akkor egy idő után nem fog fájni.Valószínűleg:)))Mert ki tudja h nálad h működik?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kerültél be egy munkahelyre? Ajánlottak vagy interjúztattak, esetleg másképpen?
- Mit kell enni amikor begörcsöl a lábunk? (alszunk és nagy fájdalomra ébredünk)
- Mit adjak fogzási fájdalomra?
- Nőgyógyászom ajánlotta a spirált, de még nem szültem. Állítólag létezik ilyen. Van valakinek tapasztalata? Mennyibe kerülhet?
- A bankártyát a bank ajánlottan postázza kis?
- Marslakócskák nevű multivitamint adja valaki a gyerekének(kéket)?Tényleg jó?a doktornéni nekünk ezt ajánlotta immunerősítésre.Tapasztalatok?