Polaris 7 Crystal Harmony tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
A honlapon minden fontos infó fent van.
Én pár hónapja járok kezelésekre, szintén szorongás, (szerintem) szorongás okozta alvászavar miatt, és hihetetlenül elégedett vagyok vele!! :) :) személyfüggő, kinek, hány kezelés szükséges, én havonta járok, és azóta képes vagyok kezelni a szorongást, és sokkal jobban alszom. Ezáltal kevésbé kapom fel a vizet, nem vagyok olyan ingerült a családommal, barátaimmal, és a munkahelyi akadályokkal is könnyebben veszem, nem stresszelek rögtön. Ez tulajodnképpen nem is feltétlenül egy adott, konkrét problémára nyújt megoldást, hanem ez a fény és hangterápia a szervezeted öngyógyító folyamatait indítja be, csökkenti a stresszt, energetizál, harmonizál. és ugyebár a stressz minden probléma forrása...ha azt tudod csökkenteni, nyert ügyed van. Úgyhogy én ajánlom!Ja, és nem horror áron van! Remélem tudtam segíteni :) Olvasgasd a honlapot, ott minden infó fent van, az is, hogy milyen városoban található. Sőt, ingyenes olvasmányok és hanganyagok is
Sziasztok!
Valaki közületek hallott már a Polaris 7ről?vagy próbáltátok?
Egy ismerősömtől hallottam hogy segített az alvászavarán pár kezelés után. És enyhített a szorongásos tünetein.
Én kissé szkeptikus vagyok, de kipróbálnám ha több infóm lenne róla.
Szép napot :)
További ajánlott fórumok:
- One Step Crystalac-ot hogyan lehet díszíteni?
- Lactogen Harmony tápszer vagy Milumil HA Start Optima?
- Keresek egy számot a CRYSTAL-tól, de nem tudom a címét. Tudnátok segíteni?
- Valaki tudja mi a Crystal új száma?
- Nailart CrystaLac-ot hogyan kell használni?
- Polaris 7 Crystal Harmony fény és hangterápiás lámpa rendszer