Lactogen Harmony tápszer vagy Milumil HA Start Optima? (beszélgetés)
a fiam 14 hónapos és lactogen harmonyt iszik a mai napig, nekem a doki azt mondta 2 éves korig felírja.
nekünk is hasfájás volt a gond, a beba ha ettük elöször, de állandóan sírt a fiam, majd kértem egy másik tápszert és nagy nehezen írták csak ezt fel de bevált. igaz továbra is volt hasfájás de nem annyira drasztikus, 3 hónapot alig vártam és tényleg megszünt a probléma.
az elkészítése tényleg macerás volt az elején, de már belejöttem és nagyon gyorsan elkészül az szükséges mennyiség. én a szükséges tápszer mennyiséget kanalazom bele egy kupakkal zárható cumisüvegbe és a szükséges víz felét jól felmelegítem ezzel felöntöm a tápszert jól összemixelem, majd a maradék vízet már hidegen öntöm hozzá és kész is a csomómentes tápszer.
az ára sem mindegy 980Ft/800gr lactogen receptre (a beba receptre volt 2300Ft/600gr), még most is 3 dobozzal elfogy 1 hónap alatt, pedig csak reggel és este iszik 1-1 üveggel.
Nálunk a fermentált a hideg vízben úgy oldódik, hogy csak na!
Mióta megy a fogzás, meg nem enné a fiam a meleg kaját, ez volt a gondom a lactogen-nel.
Mi lactogent használunk. Bár 2 éves a kisebbik fiam,még most is vannak puki-gondok,de ugye,ő mindent eszik!
A doki simán felírja (vénnyel 980,nélküle 2100 forint a 800g),bármilyet kérsz. Ezt am 3 éves korig írhatják fel.
Nekem a Lactogen nem vált be. Törpi se szerette. Mi elejétől fogva Milupa Fermentált-at eszünk, minden téren jobb, mint a harmony (NEKÜNK). Másnak nem tudom, hogy vált be.
Nálunk a doki akart váltani erre a LH-ra, kipróbáltuk, másnap mentem is vissza, hogy kérjük a régit! Simán írta.
További ajánlott fórumok:
- Valóban megszűnik a Milumil Pregomin tápszer támogatása?
- Milupa Milumil Ha Start tápszernél éreztél keserű ízt?
- Mi a vélemény a Milumil Tápszerekről?
- Milumil Pepti tápszeres babák szülei? Tejmentesen étkeztetek 1 éves korig?
- Lactogen tápszer
- Mi a különbség a Nestlé Lactogen Harmony és a Milumil HA Start Optima tápszer között?