Valóban megszűnik a Milumil Pregomin tápszer támogatása? (tudásbázis)
Keep Calm. A doki írt egy új receptet, milumil pregominra. Megnéztem a dobozát első ránézésre semmi se változott benne, a designon kívűl.
És ugyanúgy oda adták 90%-al.
A régi milumil pregomint már nem adják ki támogatással.
Ha mindenki felhívja a védőnőt és ezzel a szöveggel előáll írnak fel új receptet gondolom. És 90% mehet rá!
Nó para egyelőre :D
Ja még annyit, hogy nekünk gasztró doki írta fel 90%-ra, javallatra. De pont leszarják. Semmi támogatás nincs már rá. Annyi az ára amennyi. Egy helyen 3700FT-ért láttam hírdetni.
Az se lepjen meg senkit, de a külseje is megváltozott már, és állítólag a többi tápszer is változik külsőben. Gondolom az áruk is :D
Dr nő ebben tuti infót fog adni,hogy erre,így a javaslat ellenére is megszűnik e.
Sztem azért mérlegelni kéne,hogy ne a beteg gyerek kárára menjenek a dolgok....ezek horror árak.
Tudom milyen árak vannak...2 táposom nekem is van.
Az hogy önkormányzat visszafizeti,én még eletemben ilyet nem hallottam .
Nekünk az van gasztroenterológus álltal 90% támogatás. De most állítólag megszűnik rá még így is 🤷♀️😔
1 doboz 400g és 3800ft. A neocate pl eredeti ára 1 doboznak 10000ft és 450g
Sziasztok!
Tegnap azt az információt kaptam ismerőstől akik szintén pregomint fogyasztanak, hogy most szeptember 1től megszűnik rá orvosi javaslat mellett is a támogatás. Tudtok valamit erről?
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Nagycsaládosnak lenni a támogatások miatt?
- Babaváró támogatás tapasztalatok
- Tényleg megszűnik a gyermeknevelési támogatás szeptember 1-től?
- Valóban megszűnik a makói kórház szülészete? Ki tud róla?