Pletykáljunk, csak úgy finoman... (beszélgetős fórum)
folyt köv: a gép ugy döntött elküldi
Szóval Péter fiamék Ausztrából mennek repűlővel
Zsolt fiamék heten busszal.
Nagy öröm számomra, hogy felnőttként is összetartanak:az unokatesók is nagyon jóban vannak, kisebb össze zörenéesek vannak. De hol nincs??
HELLO ! Hova lett mindenki????
ÉN mindennap benézek, de szomoruan látom nem járt itt senki.
Na azért is én írok: Nem kérdezte senki de én NAGY BOLDOGAN KÖZLÖM HAZAÉRKEZETT A LEGKISEBB UNOKA.
Lotti babát , hazaengedték 4,napos császáros anyukájával.
Azóta az egész család VELE foglalkozik: Az alvás nem igazán az erőssége.DE legalább van tej és mivel a lányom védőnő, elég jól elboldogulnak.
A két fiam és családjuk közös nyaralásra indulnak Bulgáriába.Össze kell számolni hányan is
Szia Tumbo!
Együtt érzek veletek volt szerencsém nekem is pár terhességhez , műtéthez is.
Sőt Szabina lányom , mivel 41éves, egész terhesség alatt is szurkálta magát. De most nagyon boldogok, ma viszik haza a kis mogyorót.
Illetve még mennek egy UH.ra Lotti.nak, megnézik rendben vannak -e a veséi. Anno a terhességi UH mutatott valamit.
írjál Mindenképp, hogy ment a beültetés.
Nagyon drukkolunk neki, hogy megtapadjon.
Igen valóban Banadek!
0-25evesig van szinte minden korosztály.Nyolc lány és 1 szem fiú .
Szia Tumbo!
Írd meg mikor lesz a nagy esemény.
Pláne,ha külföldön csináljak még biztosabb a siker.
Sokat kell pihenni,amíg nincs meg a pozitív teszt.
Drukkolunk nektek
Hova járnak?
Merre felé laknak?
Szia Tumbo!!
Ma már annyira rutin ez is,és sokan drukkolunk nekik és neked Egyik fiam nőgyógyász,csak õ már Ausztriában dolgozik.Amugy már mondtam volna
Nem vicc tényleg a nyolcadik.
Van Sára,Dóri,Zsófi,Lilla,Flóra,Hanna,Emma és LottiA kisebbik fiameknal 5 gyerek.Harom már diplomás felnőtt
Mi is HŐSKÉNT tekintünk a szülőkre.
Mindenkinek köszönöm a gratulációját.
Óriási nagy várakozás volt.De megért.Lotti baba a 8-ik leanyunokam.
Már lemerem írni , hogy 19 évvel ezelőtt a lányom majdnem belehalt az első szülésbe.Ezert lehetett csak császár.
Gratulálok a babához. Valóban nagy öröm, hogy szerencsésen túl vagytok rajta.
Jó egészséget, és hosszú, boldog életet kívánok Lottinak is, és természetesen a mamának és a papának is.
hello , szia Napsugár!!!
MEGVAN A BABA MA REGGEL SZÜLETETT LOTTI 3250gr-al.
Fenn van a facén még az apja mellkasán, mert ugye a császárnál apuka kapja meg először.
Még képet nekem nem engedtek feltenni, de fogok, ígérem.
Már a lányommal is tudtam beszélni pár szót, nem volt altatva, csak epidurálva.
Nagy kó esett le a szívemről, annyira izgultam értük.
Ujra én_
Nem tudom mikor , de Gurujka mesélte el, hogy még egészen kicsi volt a lánya, amikor egy kiskutya miatt szaladt ki az utra. Aztán alig tudták megmenteni, de az életük teljesen ráment.
A másik gyereke meg azt hiszem nem is tartotta vele a kapcsolatot.
Bizony talán nem is volt véletlen, hogy ilyen korán és hirtelen ment el.Értékes ember volt .
szia Napsugár!!
Holnap reggel kell be jelentkeznie a kórházba, mert tervezett császárja lesz. Most azért drukkolujk, hogy addig kibírja.
Ennek , hogy mindenképp császár kell , hogy legyen nyomós oka van, amiről most NEM BESZÉLÜNK.
Sajnos csak az apukát engedik be, ugy hogy csak itthon várjuk a híreket.
Neki akár beköltözni is engednék pár napra , de ő nem akar, mármint a vőm.
Pedig műtét után nem igazán könnyű mozogni sem, lehajolni meg pláne.
Akár én is bemehettem volna szerintem, de nem kaptam felkérést, talán tul öreg vagyok már a babázáshoz, bár én nem így gondolom.
Volt egy lánya és egy fia. Valóban intézetben volt a lánya, én nem kérdeztem, hogy miért. Annyit tudtam, hogy nem volt teljesen egészséges, de erről a balesetről nem tudtam.
Micsoda tragédia egy családban. Hát tényleg nem volt könnyű élete szegénynek.
Drukk! Drukk!
Eredmény van már????
Nem tudom írtam-e már, de mi 15éve költöztünk ide a Balaton déli partjára.
Amugy borsodaiak vagyunk, Miskolcon születtem. Az egyik fiamék most is ott élnek. Bár az 5 gyerekből, három már felnőtt.
Te , ahogy észrevettem magadról nem igazán mesélsz:de nem is kell , ha nem akarsz.
Ha nagyon megerőltetem magam, akkor ugy emlékszem Gurujkának volt egy kislánya, akit elütött az autó????
Aztán intézetben élt.
Hello Napsugár!!!
Már kicsit lehült itt a Balatonnál, tegnap volt vihar nagy szél, eső.
Hát már nagyon nehezek ezek az utolsó hetek, napok Szabinának. Végül is nem fiatal 41 volt épp mostanában, és mondhatjuk mindenütt fáj, a Baba meg már nem nagyon fér.
Nagyon várjuk a hétfőt.
A családban már mindenki megszült, aki jun-ra várta.
Épp most telefonáltak.
A drukk jöhet.
Jujj! De izgi!
Babonából nem szoktam előre gratulálni sem babaváráskor, sem esküvő előtt!
Majd szólj, amikor Lotti megérkezett! Addig is jó egészséget kívánunk babának, mamának egyaránt.
Hogyan viselik ezt a forróságot? Bírják még?
Már , ha az unokákról van szó? sajnos a felnőtt lediplomázott Nagy unokám nem tartja velünk a kapcsolatot, pedig semmi okot nem tudunk miért??
Karácsonykor találkoztunk és beszéltünk. Sára 25éves.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet kollégának finoman a tudtára adni, hogy kellemetlen nagyon a szaga?
- Hogy győzzünk meg finoman egy férfit, hogy igenis el akar jegyezni minket?:)
- Spenótot hogyan lehet finoman elkészíteni?
- Hogyan készíthetek gyorsan és finoman májgaluskát?
- Hogyan lehet finoman rávenni egy férfit arra, hogy költözzön el otthonról és éljen családban?
- Hogyan lehet valakinek finoman tudtára adni hogy szájszaga van?