Pizza allergia? Mi lehet a baj? (tudásbázis)
Nekem ugyanez a problémám. Rendelt pizzától kifordul a gyomrom. Tudni kell rólam, hogy erős gyomrom van. Vírusos hasmenést egy korgással elintézem. De valamit mégsem bírom, mert folyós és veszettül csípős székletem lesz a rendelt pizzától. (Bocsi) Még nem jöttem rá miért. Tejfölös fokhagymás a kedvencem, de rendeltem én már mustárost meg ketchupos alapút is rengeteg ízben. Mindegyiktől kivagyok. Ha otthon én csinálom. Gyúrom a tésztát vagy a Ristorante fagyasztottat eszem, semmi bajom.
Penészes alapanyagból dolgoznak a pizzériák? Vagy van valami fűszer???? Nem tudom.
Lehet valamelyik összetevővel szembeni intolerancia is pl.
Allergiás vagy valamire?
Epehólyag működési zavar is lehet :(
Hát a gyomorgörcs nem függ össze a hasmenéssel.
A hasgörcs annál inkább.
Olyan nincs hogy pizza allergia,főként nem félóra alatt.Sőt gyomorrontás sem lehet,mert akkor más tüneteid is lennének.
Szerintem a zsíros kaja hozza ki, és ha meleg beindítja a beleidet, ennyi.
Hagyjuk ezt a fóbiát amit máshonnan rendelsz az biztos romlott, az étel eredetü megbetegedések otthon jellemzőek főként.
Gyomorgörcs és gyors hasmenés?
Esetleg laktóz érzékenység??
Gyanús, hogy a szószban keresendő a hiba.
Én gyros evés után vagyok rosszul mindig. Émelygés, hasfájás. Tuti, hogy a fűszerkeverékkel van gondom.
az otthon sütött pizza után is ez van?
lehet, hogy csak a rendeltekkel van a baj. Vendéglátóhelyeken néha jobb nem tudni, miket tesznek a pizzára/pizzába.... :-S
További ajánlott fórumok:
- Fogmosás közben mindig öklendezek. Ez allergia lenne? mit lehet tenni ez ellen? Mással is elő szokott fordulni?
- Ez lehet Uv zselé allergia?
- Szerintetek kínai kajára lehetek allergiás?Többi lent....
- Lehet valaki allergiás a szabadlevegőre?
- Lehet allergiás egy 33 hónapos kisgyermek?
- Étel vagy gyógyszerallergia miatt kialakult tüneteket mivel lehet gyógyítani vagy enyhiteni? Akinek van hasonló tapasztalata ossza meg.