Piros vagy mustársárga színű szövetkabát a feltűnőbb? (beszélgetés)
De jó...
Falun lemarad az ember lánya az ilyen infókról.
Az egyetem se teljesen mérvadó. Azt hiszem, feltűnt volna egy élénk szín, de lehet, hogy csak nem futottam bele.
Azért az olyan jó, hogy ezek az élénk színek felfedeződtek.
Nekem a sötétpiros nem áll jól, de valami szövetkabátot én is szeretnék majd a jövő télre.
Nekem van mindkettő. Szerintem nem feltűnő egyik sem, mert mindkettő tucatszín lett :/
Viszont van banánzöldem, na az feltűnő :)
Én nem foglalkozom azzal, hogy néznék ki. Mondjuk szerencsére eleget sportolok ahhoz, hogy ne legyen furcsa rajtam egy ilyen stílus.. :D
De, sose érdekelt, ki és mit gondol.. ;)
Ez a fazon a vékonyaknak áll jól... :D
Kabátot tényleg érdemes felpróbálni a vásárlás előtt.
Szerintem a mustársárga feltűnőbb, de nekem mindkét szín tetszik.
Nekem világos kabátom van, olyasmi, mint a sárgás fényű karácsonyfaégők, mert nagyon meguntam már, hogy ha téli kabát, akkor az fekete, szürke vagy sötétkék.
Összeszámolni sem tudnám, hány pufi kabátot láttam a kötelező kötött, bojtos sapkával ebben a színben ma is.
Jövőre szerintem kikopik.
De egyetértek, egy szövetkabát, sötétkék ceruzaszoknyával, vagy nadrággal, garbóval vadállat! :D
Nem látlak, de így teccel' D
Ha festett vörös, piros árnyalattal, az más, mint aki született vörös, ott nagyon meg kell válogatni a színeket. Ez tapasztalat, hosszú évekig volt egy ilyen kolléganőm.
Akkor én se tetszek neked?😂😂😂
Vörös-piros a hajam és imádom a piros ruhákat
Nehéz a döntés, mert tényleg az árnyalatokon is sok múlik.
Én gyerekkorom óta sem kedvelem a pirosat, de nemrég vettem egy nadrágot, ami "füst meggy" színű, és tényleg nem élénk a színe azzal a kis szürkés fátyolszerű árnyalattal.
Nagyon divatos most a mustársárga. Szerintem jövőre már nem lesz annyira.
De kiegészítőkben pl. bármikor bevethető, nagyon jól kiszolgálja az alapokat. Táska, öv, cipő, nagyon tuti mind.
Szerintem a piros feltűnőbb, de lehet hogy neked még is az áll jobban.
Keresgéltél/próbáltál már? Azt gondolom ereznéd, hogy melyik áll közelebb hozzád.
További ajánlott fórumok:
- Lányok, mennyire meleg egy szövetkabát?
- Télen hideg a szövetkabát?
- Hideg van...de mennyire? Ma évnyitója lesz a fiamnak, lehet hosszú szövetkabátot és szoknya mellé lakkcsizmát felvennem, vagy túlöltözöm?
- Tetszik nektek a kék sapkás lányon lévő fekete szövetkabát?
- Szerintetek még túlzás, egy közepesen bélelt szövetkabátot felvenni?
- Melyik a feltűnőbb, melyik opció juthat el több ismerőshöz a Facebookon?