Melyik a feltűnőbb, melyik opció juthat el több ismerőshöz a Facebookon? (tudásbázis kérdés)
Jelöld ismerősnek!
Volt itt egy topik, aki nem tudta eltüntetni magát és már a 12. regisztrációján is megtalálja a zaklatója.
"Túl vagyok rajtad" vagy valami ilyesmi volt a címe.
Keresd meg! Ő biztosan tud majd ebben segíteni.
Tegyél ki babatalpat, írd fölé megszületett Döncike.
Egyből megindul a like áradat, mindenki kíváncsi lesz Döncikére.
Nincs kedvem elmagyarázni neked, hogy miért akarom ezt csinálni,
Hagyjál békén!
Én is válaszoltam, a 2.
variáció, hogy nem tetszett, biztos beletrafákt a lényegbe. Taktikázz akkor, tényleg semmi közöm hozzá. Én utalnám,ha így akarnák felhívni a figyelmem, de én ilyen vagyok. Ez a véleményem, ha ez idegen is tőled. Hogy leírtam a véleményem, próbáld feldolgozni.
Nem lenne!
De Már megint az okoskodás, semmi közöd hozzá, hogy miért!
Más válaszolt normálisan.
Nekik köszi.❤
Aki szeretne látni, az lát.
Miért játszmázol, nem lenne egyszerűbb egy privátban tudatni, ott vagy és gondolsz rá?
jó kérdés, szerintem _,
A láthat óságot és az elérést a fészen, több tényező befolyásolja. azt hiszem két lehetőség van, s lehet vele több ismerőshöz eljutni:
1. Képes bejegyzés
Képek, videók a bejegyzés mellé, Valamilyen vizuális tartalom és több megosztást, lájkot, valamint kommentet generálhat.
Tipp:
Magas minőségű, releváns képek, vagy videók, de ki ad ezekért pénzt? S mellé figyelemfelkeltő szöveget.
Ismerősök megjelölése és releváns hashtag-ek használata,
hogy azok is láthassák a bejegyzést, akik követik az említett ismerősöket vagy hashtag-eket.
Csak azt akarom, hogy észrevegye 1 tag, hogy vagyok!
Tehát nem akarok rá irni, hogy fent vagyok ismét, de tudjon róla!
A megosztás vagy az ha a
"Mi jár a fejedben" részbe ír a zember?
További ajánlott fórumok:
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Bándy Kata gyilkosa a facebookon
- Megcsalásnak számít-e, ha korábbi barátnőjével levelezget a pasim a facebookon?
- Ti tudjátok párotok jelszavát mondjuk Facebookon?
- Találtam a Facebookon egy autót, de a tulaj nem ad elérhetőséget
- Ti bejelölnètek őt a facebookon?