Piros krémsajt recept

A Piros krémsajt hozzávalói:
1 krémsajt
5 dkg vaj
2 ek paradicsompüré
1 kis fej hagyma
1 cikk fokhagyma

bors
kevés mustár


A Piros krémsajt elkészítési módja:
A krémsajtot összekeverjük a vajjal, paradicsompürével, reszelt vöröshagymával, átpaszírozott fokhagymával, sóval, borssal és egy mokkáskanálnyi mustárral. Kenyérre kenjük és fogyasztjuk.

Különböző ízesítésű krémsajtokkal isteni ízeket érhetünk el.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A piros krémsajt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook