Piros ételfestéktől miért csak rózsaszín a tejszínhab? (beszélgetés)
Ez szuper,köszi!
Én is nem rég vettem náluk eszközöket.De ez eszembe sem jutott.:(
A Desszertmester-nél, Budán a Mammut mellett, van honlapjuk.
Interneten: Söregi, www.soregi.hu , Wilton ételfesték.
Itt olcsóbb, a kisebbiket vegyed a 28,3 grammosat, ez is nagyon hosszú ideig kitart, az ára 625 Ft (most néztem meg)
A használata: egy fogpiszkálóval kell egy pici mennyiséget kivenni és elkeverni az anyagban. Ha kevés, akkor csak tiszta fogpiszkálóval nyúljál be az újabb mennyiségért. Ne felejtsed el gondosan visszazárni.
Többször vásároltam már náluk és mindig minden rendben megjött.
Köszönöm szépen!!!!!!
Ennek utána fogok nézni.
Bár ha még egy linket is küldenél,hogy a netről honnan tudnék rendelni hálás lennék.:)
A hiperekben kapható folyékony ételfesték csak folyékony valamire való pld. szörpöt festeni.
A tejszínhabhoz, krémekhez, fondant-hoz gél állagú ételfestéket kell használni, amit a cukrászok is használnak.
Cukrászkellék üzletekben, interneten lehet kapni, sok színben, Wilton márkájú, egy tubus 8-900 Ft körül van.
:)
Ezt tudtam én is,de fekete ételfestékem van.:)
Azt rendeltem most.Eper pirosat mert eddig folyékony málna pirosam volt.
Szerinted ez beválik?
Sziasztok.
Tudna valaki ötletet adni,hogy tudnám szép pirosra festeni a tejszínhabot?Eddig maximum sötét rózsaszínt sikerült kicsiholnom belőle pedig nem fukarkodtam az ételfestékkel.
További ajánlott fórumok:
- S.O.S. Fehér ruhák közé keveredett egy piros..., minden rózsaszínű lett. Milyen módon tudnám újra kifheréríteni a ruhákat?
- Mivel jön ki a rózsaszin, ha véletlen a piros ruha a fehéret befogta?
- Fehér sportszár piros csíkkal - betettem 90 fokos mosásra, rózsaszín lett
- Festett-e már valaki tejszínhabot folyékony ételfestékkel?
- Hogy hívják azt a csomószerű dudort, ami kisbabák fején szokott lenni és rózsaszínes-piros színű?
- Szeretném elkészíteni a görögdinnye sütit. Ki csinált már ilyet? A piros ételfestéknek milyen pirosnak kell lennie?