S.O.S. Fehér ruhák közé keveredett egy piros..., minden rózsaszínű lett. Milyen módon tudnám újra kifheréríteni a ruhákat? (tudásbázis)
Én is jártam így tavaly nyáron.
Kimostam a fehér atlétáimat valamivel és gyönyörú terepmintás rózsaszínűek lettek :-)
Kitaláltam egy fedősztorit!
Nagyon lelkesen kellett mesélnem, hogy lehigyjék a barátaim :-)
Ez volt:
Megérkeztek a legújabb trendi rózsaszín atléták, de még nem kerültek piacra, én is csak úgy szereztem párat, ami "leesett a teherautóról"!
Soha senki nem hitte el :-(
De mindegy, úgyis csak kutyasétáltatáshoz használtam :-)
egyszer apám alsógatyái lettek így rózsaszínűek.
szerintem semmivel.
idővel viszafakulnak, csak fehér ruhákhoz való mosóport kell használni
Próbáld meg befesteni őket más színűre(mályva,piros..stb.),ha már kifehéredni nem fog....:))
Nekem 1x sikerült a párom pólóiba némi rózsaszín árnyalatot vinni...hát..khm..sose lettek fehérek.Főleg,hogy egy kék pólón van a nyakrésznél egy fehér csík...tök rózsaszín,ezt nem lehet kifehéríteni,mert akkor a kék bánja..pár mosás után világosabb lett ugyan,de maradt itthonra kert-garázs-stb. munkához..:)
Nem tud valaki jo fehéritöt????????
Kimostam a fiam fölsöjét a farmerral és kék lett,kidomestosoztam ugy meg megsárgult!
mit tegyek mongyon valaki valami jo tippet!!!!!!!!
Szívesen!
Rájöttem, hogy lehet, hogy sokkal többe kerül helyrehozni.
És egy új ruha, még ha egy póló is, jobban érzem magam benne - marad a kuka az ilyeneknek.
Húú, köszi. A Dr. Beckmann-tól a sütőtisztítót ismerem, az nagyon tuti. Nem tudtam, hogy ilyen terméke is van.
Egyébként teljesen igazad van, vacillálok is, Viszont van néhány teljesen új darab, köztük olyan is, ami nagyrészt fehér, de mintás, és egy vajszínű, amiből sárga lett, meg foltos... Szóval, amit tényleg fehéríteni tudnék, annak meg mindegy, mert hamar kinövi.
A műszálas kislányruhákhoz "minden textíliához: csipkéhez, szintetikus-, mikroszálas anyagokhoz" - ezt írja a Dr. Beckmann Fehérnemű fehérítő. Nekem a testi fehérneműket (egy darabka kék zoknicska maradt bennt:) szépen kifehérítette. 30 fokon mosattam ki a géppel és még egy mosás kell, de már így is hordható.
Azon azért el kell gondolkodni, hogy a 400,- Ft-os fehérítő + a víz használat + a csatornadíj... ezek megérik-e, vagy inkább egy-egy csont új vásárlása. Pólókat 2-300 forintért kapsz, lánykaruhát meg úgyis hamar kinövi (meg turkálóban szinte alig használtak is vannak).
ezen ne mérgelődj, ez legyen a legnagyobb probléma!!!
baleset, ilyen előfordulhat mindenkivel:)
anyu végigpróbálta az összes ilyen csodaszert. áztatgatta, meg mosta mindenfélével, talán halványabb rózsaszín lett, de a fehértől nagyon távol vannak. (mindenféle fehérnemű meg póló volt ami neki rózsaszín lett)
de azért érdemes próbálkozni, hátha...
További ajánlott fórumok:
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Mensi elött van olyan, aki már napokkal elötte görcsöl és van rózsaszines stb. folyás?
- Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni?
- Ohhh, az a rózsaszín köd!
- H&M-es fehér trikót mivel lehetne kifehéríteni, ha áztatás után rózsaszín lett?