Hogy hívják azt a csomószerű dudort, ami kisbabák fején szokott lenni és rózsaszínes-piros színű? (tudásbázis)
5. 9e2438fb8c
2010. jan. 17. 21:16
Gólyacsípés, azt hiszem a neve. Elmúlik.
4. Rika1
2010. jan. 17. 21:11
A lányomnak a könyökén volt, és mire óvodába ment, már semmi sem látszott. Folyamatosan halványul és elmúlik.
3. Orsova
2010. jan. 17. 21:03
Köznyelven: ahol megcsípte a gólya a babát :)
Az én fejemen is van, kicsikorom óta..
2. Orsova
2010. jan. 17. 21:02
Én ezt találtam:
A "málna-hemangióma" gyakori elváltozás. Kezdetben halvány rózsaszín vagy vörös folt, mely bárhol előfordulhat a bőrön. Néhány hét alatt sötétebb vörössé válik, és kiemelkedik a bőrfelszínről, és így egy málnához válik hasonlóvá. Néhány év alatt a málna-hemangiómák mérete csökken, és elhalványulnak, és mire a gyermek eléri az iskolás kort, többnyire már nem látszanak. Éppen ezért műtétre nincs szükség.
1. a4e4d80880
2010. jan. 17. 21:00
Hogy hívják azt a csomószerű dudort, ami kisbabák fején szokott lenni és rózsaszínes-piros színű?
További ajánlott fórumok:
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Mensi elött van olyan, aki már napokkal elötte görcsöl és van rózsaszines stb. folyás?
- Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni?
- Ohhh, az a rózsaszín köd!
- H&M-es fehér trikót mivel lehetne kifehéríteni, ha áztatás után rózsaszín lett?