Fehér sportszár piros csíkkal - betettem 90 fokos mosásra, rózsaszín lett (beszélgetés)
Ma meccs előtt megkérdeztem a drága fiamat, mikor kell a sportszár :D
Ma nem kellett mert városi cucc van rajtuk a meccsen, de kedden edzésre kell. Közöltem vele, hogy mit műveltem jót nevetett, mondtam kapsz egy másikat, azt mondta nem vészes, nem drága.
Hát ennyi, köszönöm a hozzászólásokat, azért megpróbálom helyrehozni, jó lesz tartaléknak.
:D:D:D
Előtte hipoban volt, a clorox color biztosan jó?
A nagyfiam igy biztos nem veszi fel többet, kínomban már röhögök, de nagyon sajnálom.
Ez egy kicsit brutál magas hőfok volt!:-D
Szerintem csodaszer nem lesz rá,esetleg ha gyakrabban mosod hátha engedi a befogott színt!
Fehér adidas sportszár piros csikkal.
Betettem többekközé, 90 fokos mosásra, gondoltam hadd legyen szép fehér. :D
Rózsaszín lett :(
Tudtok e valami házifortélyt? :(:D
További ajánlott fórumok:
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Mensi elött van olyan, aki már napokkal elötte görcsöl és van rózsaszines stb. folyás?
- Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni?
- Ohhh, az a rózsaszín köd!
- H&M-es fehér trikót mivel lehetne kifehéríteni, ha áztatás után rózsaszín lett?