Mivel jön ki a rózsaszin, ha véletlen a piros ruha a fehéret befogta? (tudásbázis kérdés)
na volt itthon Flóraszept,áztattam kimostam ujra,kegyetlen Büdös még mindig...
amigy már alakuil de még pInkecske, sztem marad ez,majd veszek uj bugyikat...
Jó-jó Vanish, de melyik????
Nekem a Clorox kímélő színes ruhákhoz vált be.
Amit régebben összefogtam más színnel, az lehet hogy csak a harmadik mosásra fehérül ki, de müxik.:))
Igen, a VAnish mosószappan a legmakacsabb foltokat is kiszedi...
Az én fkete nadrágjaim is mindig megfogják a fehér blúzaim, a csípőm körül, és a Vanish mindig hófehérre tisztítja...
Hát, én egyszer véletlenül összemostam egy rózsaszín cuccot a kékekkel. Gondolhatod...
Egy csomószor kimostam újra és újra, de csak önmagában, a többi ruha nélkül, s aztán egyszercsak kimosódott belőle.
A fehér ruhával egyszerűbb, ha nincs sehol benne másik szín, akkor egyszerűen csak fehérítős mosószerrel teljes programon mosd át. Ha nem használ, akkor áztasd rövid időre hypo-ba, de vigyázz, tényleg rövid (kb. 10 perc max) időre, mert ha sokáig van benne, akkor megkékül.
Lehet,hogy sehogy!Legfeljebb CLOROX kihozza.
Az arielben nagyon csalódtam,egy fokkal sem jobb,mint a dosia!
Én is jártam igy,sajnos nem jött ki semmivel!
Többszöri mosás után minimálisat fakúlt a pink szin!
Fehér ariel mosoporral!
Simán! Tapasztaltam és komolyan jó!
További ajánlott fórumok:
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Mensi elött van olyan, aki már napokkal elötte görcsöl és van rózsaszines stb. folyás?
- Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni?
- Ohhh, az a rózsaszín köd!
- H&M-es fehér trikót mivel lehetne kifehéríteni, ha áztatás után rózsaszín lett?