Pirner Alma sztriptíztanfolyam, otthoni hangulatfokozás :) (beszélgetés)
sziasztok, valaki bevetette már otthon ezeket a praktikákat?:)
Tényleg idevág... Na sztriptizeltél párodnak? Én nem... Azok a napok pont most kopogtattak...
Bébi,ved le a kabátodat,nagyon lassan.Bébi,vedd le a cipődet..bébi,vedd le a ruhádat,igen,igen,igen...a kalapodat fenn hagyhatod....szerintem idevág... :D
Hm...nagyjából...tökéletesen... Részleteket mondjak? :)
A szám az miről szól? A sztriptízhez oda vág? Csak mert párom perfekt angolos és nem akarok beégni, hogy valami olyanról énekelnek benne, ami nem is vág ide :D
Szerintem én a "sablon" You can take your hat on-ra.. :) Vettem eg nagggyon szexy fűzőt necc combfixszel..:):P
Sziasztok lányok én is vagyok, egy kicsit elvesztem.
kibajono, jól csináltad, csigázd csak fel az embert egy kicsit, hú de fogja várni majd a valentin estét :) egy kis szexi hacuka, egy jó kis zene és mehet a tánc... :)
Tényleg, ki milyen zenére adja elő?
Sziasztok, most hallottam a hírekben, hogy szegény lányt baleset érte, valamelyik gyakorlat közben többszörös izomszakadást szenvedett, nagyon sajnálom, bár én már nem az Ő ötletei szerint "csábítok"
Sziasztok lányok.
Csak bíztatni tudok mindenkit egy kis előadásra.
Nálunk nagyon bevált. A férjem teljesen rá van állva ezekre a dolgokra. Nagyon élvezi, akár melyik verzió kerül esti-rendre. A harisnyatartós-szexi, vagy a hastáncos verzió.
Hajrá lányok!!!!!! Ne kíméljétek őket.
Hát igen,most ez jól esett... :D
Jól csináltad:)Ugy kell neki,most várjon:D
Hát...párocskámnak mutattam egy "kis" ízelítőt...miből fog kimaradni...zene nélkül,melegítőszerelésben(feszül azért fenéken...) CSak hátat fordítottam neki,táncikáltam,lehajoltam,odasétáltam mögé,simogattam...hát,visszavonta minden kijelentését ezzel kapcsoltban...várja a folytatást...én meg szépen otthagytam,visszajöttem netezni :D
igyekszem :) egész izgatott lettem :)
oké majd utána nézek a dolognak :)
Hello!Hát,szeritem jó minősgű volt meglepően,bár,ne tudom megítélni,nekem sosem volt bajom még semmilyen minőségű és márkájú fehérneművel,lehet hungcsejfongjuzius,meg Women's Secretes is...nekem egyremegy.
nemár tényleg?? és milyen minőségű? nem olyan nejlonos csúszós?? attól kipattogok..
Én is feketét veszek,vagy pirosat.....
De az is lehet elhivom a páromat hogy Ő mondja meg melyikbe szeretne látni:D
Hello,megjöttem :D Dorkinc:mnj ki a józsefvrosi piacra,ha időd engedi,én egyszer vettem ott egy teljes szettet ~1500 Ft-ért... :)
a ruhával én is bajban vagyok, az a tépőzáras ing nagyon tetszik azt itthon összehozom de egy szexi bugyit meg egy melltartót szívesen beújítanék, tulajdonképpen 1 teljes kollekciót szeretnék venni, harisnyatartóval, combfixszel meg mindennel. csak mindenhol csak darabokban látom. a combfixszel nincs baj azt meg veszem külön de jó lenne ha a m.tartó a bugyi meg a harisnyakötő 1forma lenne. vmi csipkéset szeretnék (és a kérésének eleget téve feketét :) ) nincs valami jó bolt amit ismeretek pesten?
Én lehet hogy nem is várok az évforduloig,hanem mikor megveszem a megfelelő ruhákat belevágok.Van itthon már ilyen cucc ,de azt már"ismeri",na meg azért szeretek vásárolni is:D
szerintem is csak lazán kell venni, de azért érezze h most te irányítasz, te vagy az előadó :)
biztos én is izgulni fogok majd :) hajrá hajrá mindenkinek aki elhatározza magát :)
én is megnéztem az összes videót és sztem nagyon jó, feltett szándékom h valamikor előadom, még nem gyakoroltam be, de rajta vagyok az ügyön :) különösebb alkalom nem lesz mostanában, biztos lesz a meglepetés :)
:)) Ez aranyos volt. Olyanokat tudnak mondani néha tényleg a gyerekek... Szoktad írni ezeket, hogy pár év múlva jót nevethessetek rajta? :)
Hát,a gyerekek tudnak jókat mondani..:)
3 éves,fiu:)
Valameik nap odajött hozzám,megbökdöste a mellemet és ártatlanul megjegyezte"anyu,nekem nem ilyen cicim van!":D
pink, mekkorák a gyerkőc? Remélem majd hagy kibontakozni titeket ;) A legóval meg tényleg vigyázz :)
További ajánlott fórumok: