Ti mit gondoltok a sztriptíztáncos nőkről? (beszélgetés)
Sok butuska lány volt már aki "csak" táncolni vagy modellkedni jelentkezett aztán más lett a munkaköre...
Valóban félreolvastam. Sorry.
Nem tudom hogyan olvastad félre. Ezt nem igazán lehetett. Azt írtam, hogy ÉN a helyében.
Akkor el. Nem tudom mi manapság a menete ennek. Csináld ha úgy érzed. Valamiből neked is meg kell élni. ;-)
Nem is magyarorszagon elek . Es nem is tervezem tobbe
A kamaty alatt mit ertesz? Haha szerintem teljesen elvagy tevedve ezzel kapcsolatosan es sztem helytol is fugg hogy mi hogy mukodik
Mármint hogyha én jó nő lennék?!
Ok, nagyon pc világban élünk, de én megmaradnék férfi mivoltomban, ha lehet...😄
Csinosak legtöbbje biztos,sőt szexik is.Még nőként is megnézem a mód van rá.
Nem keverem. Tudom mi az a rúdtánc.
Van vetkőzős ismerősöm. Nem prosti.
Egyebkent én a helyében ha jó nő lennék és mindenképpen a testemből szeretnék élni, biztosan nem Magyarországon csinálnám. Karib térségekig meg se állnék. 😀
Igen, ez így van! Csak tudsz te valamit! 🙃
No igen, a konzumálás hozzá tartozik a munkához. A továbbiak pedig egyéni döntéskörbe tartoznak. Ha nem így lenne, akkor az "intézménynek" már más a minősítése.
Dolgoztam olyan helyen ahol voltak sztripperek. Mondjuk nem mostanában. De beleláttam a világukba, sokat beszélgettem velük. Nézd. Akár hiszed, akár nem, ők nem azért vannak ott a rúdon, hogy mindenféle perverz csak kukkolja őket. Sima vetkőzésből nem fogsz megélni. Ez úgy van, hogy bemegy a kliens, rendel valamit magának, aztán kinéz egy lányt, ezt jelzi a pultosnak, pultos jelzi a lánynak, aztán rendel pár üveg méregdrága pezsgőt amit ketten megisztok (a tiédben nincsen alkohol, hogy ne rúgjál be) aztán lehet menni kamatyolni. Felügyeletet kapsz jó esetben, mert te vagy a kenyérkereső és csak nem kéne, hogy bajod essen. Visszavisznek, aztán a kamaty és a pezsgők árának megkapod az x százalékát. Mert a bugyidba tömött pénzből egy joghurtra se tellene. 🙂
Kevered a rúdtánccal ami hivatalosan is sport.
Haha hat persze sokfele dolog hely helyzet letezik. De en kifejezetten a normalis direkt ilyen clubbokban valo munkara voltam kivancsi koszi
Ők IS!
A pólós, vihogós, "puszikat kérünk lányoktól haveri erősítéssel" banda, az ez a kategória. Ismerősi körömben volt több ilyen legénybúcsú, ahol tudok róla, hogy a Prosti még maradt volna, potom pénzért, de szegények annyira zavarba jöttek, hogy alig tudták kitessékelni a hölgyet. Na ilyen körben, szerintem kifejezetten élvezetes is lehet mondjuk sztriptízelni, csak nem tudom, hogy ezt előre, hogy lehet kiszűrni.
Mert tudok olyan lánybúcsús társaságról is tudok, ahol meg nagyon bevadult a menyasszony -mindenki legnagyobb meglepetésére.
Koszonom. En is igy gondolom
És jól kezded? Elmész egy profihoz tanulni, vagy otthon gyakorolsz és utána próbálsz vevőt találni a produkciódra?
Gondolod, hogy a legénybúcsún szende fiúcskák vesznek részt? 😄
Semmit. Némelyek az utcán úgy öltöznek, mintha rajtuk maradt volna a fellépőruha. Nincs ebben semmi, ha jó tested van, ritmusérzéked, és nem vagy gátlásos, próbáld meg. Az ügyfelek tuti nem fognak ítélkezni feletted. ;)
Vágj bele. A sztriptíztánc művészet. Csak a hülyék keverik a prostitúcióval. Csináld okosan.
Jelenleg én csak azt tudom normálisnak elképzelni, ha mondjuk szende fiúcskák hívnak legénybúcsúkra.
Nem csinálnak semmit, nem is akarnak, mert nekik már az a része is szokatlan, hogy egy nőnek fizetnek azért, hogy a hétköznapibb szexuális fantáziájukat kielégítse.
Jelen esetben, hogy 1 idegen nő, mindenféle erőfeszítés nélkül, pénzért megtesz dolgokat.
Azt hiszem a sztriptíz is ez a kategória, pénzért vetkőzöl.
Ez teljesen mas mint a szexmunka
En azt gondolom hogy ha ezt normalis helyen csinalnak nem valami lebujba akkor nincs vele bajom kulonosebben. Csak tanc es sport az egesz
Ez csak mézesmadzag. Lehet nyalogatni, de nem haraphatsz bele...
Azokról semmit, de a fórum helyett inkább a magyar helyesírás szabályait lapozgatnám a helyedben...
semmit, nem jutnak eszembe:)
Az is egy munka.
Én egy hölgyet ismertem eddig, aki ezzel foglalkozott, ő a gyerekét egyedül nevelte. De az állandó éjszakázás nem volt könnyű neki.
További ajánlott fórumok: