Pici vadhús nőtt a 2 hónapja szúrt orrpiercingem mellé. 1 hete fújom Oxycort spray-vel, de alig múlik. Meddig kell kezelni? (tudásbázis)
Végül elmúlt az oxycort-tól.:D Még azért befújom néhányszor, de minden rendben.
:D 1-2 mm...valóban felkavaró gondolat.
ÓÓ nincsen nekem baj a fantáziámmal. Mocskos az:) Nem a piercenggel van bajom,csak a mellette fityegő vadhús kavarta fel a gyomromat:))
Köszönöm az ötleteket. Holnap visszamegyek még egyszer a piercerhez. A haszálason mosolyogtam, mivel annyira pici (kb 1-2 mm), hogy azt képtelen lennék végrehajtani. :D
Oké. Ebben az esetben te leszel az első áldozatom. :D
ha ezt nekem szántad, akkor elég szegényes a fantáziád...:D
....hagyd növekedni ezzel is különb lehetsz másnál!-Te leszel a vad/hús/orrú bába:DDDDD
Neem a fülemen volt vadhus egyszer régen az akkori háziorvosm fújt rá érzéstelenitőt és lecsipte egy cseppet se fájt .
Szia!
Valoszinuleg pici vizholyag, nem pedig vadhus. Octenisept sray-vel fujd naponta 3x es ha van tetran kenocsod, kend be utana reggel es este. Mert elfertozodott, rz megoli a bacikat es gyulladast csokkent. A sprayt kesobb se hagyd abba, nekem 2 honapos de 1x naponta en is lefujom meg, biztos ami biztos... ;-)
Ettől undorítóbbat nem tudok elképzelni ne haragudj:))
Ha félsz a sebésztől, és mással nem múlik, fogj egy darab hajszálat, és csomózd rá a vadhúsra. Csak annyira, hogy ne essen le, neked ne fájjon, de szoros legyen. Pár nap és elkezd leszáradni.
de közben kivettem a pc-t
nekem elmúlt magátol szerencsére, de jo pár napig ott volt
Tetran kenőcs nekem leszedte.
nekem a fülemen volt, alkohollal kentem, leszárította
Kisfiam születésekor a köldökében vadhús nőtt. a Dr. nőnk mikor hazaértünk első látogatásakor hozott magával "lápic" nevezetű kis hasábot, a vadhúshoz érintette és az elhalt, majd egy hétre rá le esett, nyoma sem maradt.
A rendelőjében mindig van, szerintem más orvosnak is, kérdezz rá!!
Nyilván ha nem múlik akkor elmegyek orvoshoz, de tudok jó néhányat akinek elmúlt.Itt is van a kommentelők közt olyan. Biztos embere válogatja...
Nekem le vágták a vadhúst , és összehúzótapasszal leragasztotta a sebész .
Kivetette a pirszinget és azóta nincs pirszing. Nyoma alig van .
a vashús nőni fog , nekem babszemnyi volt mikorra a sebészhez fordultam . :/
Az oxy-tól tuti nem múlik el, az gyulladásra jó. A sebész előtt azért nézz utána annak a kenőcsnek, amit írt itt valaki.
Sajna erre azt tudom írni,hogy akármilyen pici az a vadhús,sebészhez vele.Ha megszakadsz sem távolítod el semmivel,jól írják.
Nem vészes,ha tényleg pici,akkor pici helyen kimetszés,és szépen kifehéredik,elhalványul,nyugi:)
Akinek nem inge annak nadrágja. :D
Van benne valami. Anyám 18 éves koromig nem engedte, hogy a meglévő két füllyukamon kívül újakat lövessek. 14 évesen könyörögtem neki először. Nem engedte, de leérettségiztem és beváltotta az ígéretét, ő maga vitt el a kolléganőjéhez, hogy "na lyuggathatod". Teljes a békesség köztünk ez ügyben. Orr pc-t 26 évesen szúrattam először. Természetesen ezt már letojta...:DDD
Én csak egy kérdést tettem föl, nem tudom mi volt benne az ész osztás.
De egyébként helyre kell tenni néha egy pár agyat:)
Köszönöm a kulturált vélemény nyilvánítást. :)
Köszi kipróbálom. nekem az Oxy-t is a piercer javasolta, mert amikor kijött akkor elmentem a szalonba és megkérdeztem mit csináljak vele. Ott szúrták az előzőt is, úgyhogy ismernek is. Amúgy nem fáj, és nem gyulladt. Csak van...
Nyugi, ezek az emberek nem tudják, hogy legalább ezzel fogunk különbözni tőlük a Proszektúrán:-)
Csak legvégső esetben venném ki, mert orrnál órákon belül összehúzódik a lyuk. Az előzővel úgy jártam, hogy kórház miatt egy napig nem volt bent és utána nem tudtam már visszarakni. Egy hét alatt a bőr is összeforrt...
További ajánlott fórumok: