Neked milyen orrpiercinged van? (beszélgetés)
nekem kék köves, bogyós végű van
volt kampós is, de az mindig kiesett
ezzel semmi bajom nincs
Az első orrpiercingemet lőtték. Időről- időre begyulladt. Imádtam, de emiatt egy szilveszteri buli után úgy gondoltam nem kell ez nekem.
Azóta már megint van kb 1.5-2 éve. Ezt már szúrattam. Sokkal jobb ha szúrják, mintha lövik. Igaz, hogy jobban is fáj, de nincs a lyuk körül szövetroncsolódás. Az én ékszerem szilikonból készült, és egy pici kő van a közepén.Semmi gond nincs vele! Imádom!
És van egy nyelv ékszerem is.:))
Szia! Nekem fájt egy kicsit de nem bántam meg :D
egy lábepillás rosszabb amxĐ
mindenképp szúrasd,NE LÖWESD :D
szia!
nem fáj csak kellemetlen mindegy hogy lövik vagy szúrják ugyanannyi ideig tart betenni az ékszert a fájó kellemetlen érzés is ugyanaz.
ha kezeled tisztán tartod nem gyullad be.az csak akkor történik ha az ember elfertőzi saját magának, pl. kézmosás nélkül hozzáér.lényegében egy seb képződik ami lassan hámosodik be, kívülről hamar begyógyul de az egész lyukba végig be kell hogy hámosodjon, nőjön bőr ami védi a fertőződés ellen-ez hetekig is eltarthat addig kezelni és vigyázni kell rá!
További ajánlott fórumok:
- Orrbelövés! Mi a véleményetek? Kinek van orrpiercing-je?
- Pici vadhús nőtt a 2 hónapja szúrt orrpiercingem mellé. 1 hete fújom Oxycort spray-vel, de alig múlik. Meddig kell kezelni?
- Hol lehet felragasztható orrpiercinget venni?
- Tudnátok Szegeden olyan helyet ajánlani, ahol orrpiercinget csináltathatok?
- Hpgy lehet elüntetni az eltávolított orrpiercing helyét?
- Talpas orrpiercinget mivel lehet tisztítani?