Pharmatex hüvelykúpot használunk. Ma hányingerem volt egész enyhe, most este is.Fázom. Szerintetek lehetek terhes vagy ez más? (tudásbázis kérdés)
Mi is használtuk a Pharmatexet a párommal..és nekem nagyon nagy fájdalommal járt.
Csípő, égető érzés...de nagyon kellemetlen, fáj nagyon. Olyan mintha kimarta volna, vagy nemtudom... Ilyenkor mi a teendő, várni, vagy felkeresni esetleg egy orvost?!
Vagy erre nincs szükség?
Télibaba nevű felhasználó írta hogy elmúlik 1-2 napon belül, de idegesít, és tényleg nagyon kellemetlen így lenni!
( Szeretném tudni, hogy másnál is jelentkeztek ilyenek, és nincs semmi baj ezzel, egyszerű mellékhatás, és ezek szerint nem szabad használni többet, és nincs okom megijedni, vagy tényleg nézessem meg!? )
U.i. :
És azt is szeretném megkérdezni, hogy valaki próbálta már bekenni valami nyugtató krémmel, gondolok itt, Nivea krémre...vagy körömvirág krémre, hogy hátha " megnyugtatja " és elmúlik ez a égető, csípő érzés..ezek nélkül is, vagy nem is célszerű ezt tenni, mert ronthat is rajta?!
Sziasztok!
Mi a kisfiam fogantatása előtt 15 hónapig a Pharmatex krémmel védekeztünk, mikor nem használtam,a 2. hónapban terhes lettem.
Most 2 éves a kisfiam és azóta is ezt használjuk, nekeünk bevált.
A kúpot nem próbáltam,de a tablette is borzasztóan csíp és utána tényleg olyan, mintha fel lennék fázva.
De a krém jó, 10 órán át hat, és nem csíp. És én nem lettem terhes mellette (még:)
Szia!
Az én egyik barátnőm emellett a fogamzásgátló módszer mellett lett terhes én ezek után nem ajánlanám a használatát.
Érdekes amiket írtok, pedig agyba-főbe dícsérik, hogy mennyire jó, hogy mennyire megbízható..
Még jó, hogy nem próbáltuk ki, mert nincs tervbe véve kistesó:D
Nekem 2 hét után nem jött be:)
Két éve spirálom van mert e hüvelykúp mondhatni nem hozta a várható formáját és Missed Ab. után emellett döntöttem....Azért ne bízd rá a jövőd..
Múlt héten, nekem nem volt se görcs,se csípő érzés.
Az igazság az, nem merem többször használni, vasárnap kell megjönnnie.
Spriált szeretnék felrakatni
Szia.Én is használtam régebben ezt ,de nagyon rossz volt...
Nekem olyan tüneteim voltak ,mintha fel lennék fázva..
Görcsöltem szúrt ,ha pisiltem stb...Ált 2-3nap után elmúlt ...
Először nem a kúpra gyanakodtam,de mikor már sokadszorra fordult elő bebizonyosodott...
és hát a közérzetem sem volt az igazi..
Én szerintem allergiás voltam rá...Lehet te is az vagy úgyhogy mielőtt bepánikolsz:D vártj 1-2 napot vagy vegyél egy tesztet.
Egyébként mikor használtátok? máskor is előfordult már?
További ajánlott fórumok:
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Furcsa hányinger hetek óta
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- Ha megjön 1-3 napig csak feküdni tudok hányingerem van, gyenge vagyok és szabit kell kérnem mindig. Valakinek hasonló? Tippek?
- Pharmatex hüvelytabletta vagy hüvelykúp? Melyik a jobb is miért?