Pharmatex hüvelytabletta vagy hüvelykúp? Melyik a jobb is miért? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Eladó egy doboz Pharmatex hüvelykúp, egy darab hiányzik belőle,1800Ft-ért odaadom.
2 db? szerintem nem. Azt a bizonyos x percet ki kellene várni. Míg feloldódik " ott bent ".
Talán a testhőmérsékletű szer elkábítja őket, mire észre térnek addigra kifolyik minden..
Én is a krémet szerettem a legjobban, bár mindegyik változatot kipróbáltam, nem egyszer, és én nem maradtam terhes. A tabletta csípett, a kúp meg talán nagyon viaszos érzést keltett.
Nyilván más és más ahogy az emberek reagálnak a készítményekre, 100%-os fogamzásgátlás nincs.
Én a krémet használtam, semmi mellékhatása nem volt, és számunkra biztonságos is volt 2 éven keresztül. Majd amikor elfogyott, 3 hónapra rá babás is lettem :))
A kúpot és a tablettát sem szerettük, viszont a krém tökéletes megoldásnak bizonyult.
Sok rosszat olvastam egyébként már a készítményekről... ehhez annyit, hogy a krém kiegészítve pesszáriummal már tökéletes biztonságot nyújt :)
Hát eléggé megoszlanak a vélemények ahogy látom :$
Nem szándékozok teherbe esni, tehát nagyon remélem hogy működik a tabletta :D
Ma vettem, 12 db-os, 1700 Ft körüli ára volt.
Ha számolok, akkor kicsit olcsóbb megoldás mint a gumi, viszont közel sem tűnik olyan biztosnak :D Nem tudom, de amiket olvastam nem győzött meg.
Kicsit parásnak tűnik :$
Tejsavas vagy szódabikarbónátos, hüvelyöblítés, az esemény előtt?
Megszakításoshoz nagy koncentráció szükséges.
csak a spermákat teszi életképtelenné, mivel fertötlenítö hatású, hatásos (idézem): Gonococcusok, Chlamydiák, II. típusú Herpes vírus, HIV, Trichomonas vaginalis, Staphylococcus aureus
ellen is...
Rá van írva a használati utasításra, hogy elvileg hogy véd ...meg hogy hány százalékos biztonságot nyújt....ilyesmik.Úgy emlékszem, hogy csak annyi a különbség, hogy nem ugyan annyi a várakozási idő felhelyezés és közösülés között.....a kúpnál több ez az idő!!!
De nekem nem vált be (a tabletta), mert felhelyezés után pár perccel elkezdett csípni...le vannak írva mellékhatások, de nem gondoltam volna, hogy a 100-ból 1 én leszek!!
Ha rákerestek a " gyógyszerekkel foglalkozó oldalakon " nagyon szépen leírják hogyan kell alkalmazni bármelyiket is használjuk.
Nem másolok oldalt, szeretnék még itt maradni..
" Figyelmeztetés! Közösülés után közvetlenül kizárólag külsõ tisztálkodás megengedett, de legalább 2 órán át kell várni, mielõtt vízzel hüvelyi irrigációt végezne.
Közösülés elõtt és után szappannal bármiféle mosdás vagy hüvelyöblítés tilos, mert a szappanos víz még nyomokban is elbontja a hatóanyagot.
A védelem biztosítása érdekében a menstruációs ciklustól függetlenül minden közösülés elõtt alkalmazza a készítményt."
Nem a legbiztonságosabb foggamzást gátló?
Sok évvel ( 23 ) az akkor kapható hüveylgolyót használtuk. Abba hagytam, és 2-3 hónap múlva maradtam terhes. Nem tudom a nevét...
Azt tudjátok hogy nem ajánlatos " esemény után " azonnal a fürdőbe sietni? Állítólag a szappanok közönbösítik a hatást. Valami ilyesmi.
én pharmatex tampont használtam, egy kis darab szivacs tulajdonképpen
nekem nagyon bevált, ezzel végülis úgy "tele vagy" hogy nehéz lenne teherbe esni akkor is, ha nem volna spermicid
További ajánlott fórumok:
- Pharmatex hüvelytabletta
- Szerintetek Pharmatex hüvelytablettával lehet egyidejűleg síkosítót használni? (pl mentholos Durex Play)
- Pharmatex hüvelykúpot használunk. Ma hányingerem volt egész enyhe, most este is.Fázom. Szerintetek lehetek terhes vagy ez más?
- Normális, ha a Pharmatex hüvelytabletta másnap is csíp?
- A Pharmatex hüvelytablettát használta már valaki? Vélemények?
- Pharmatex hüvelytabletta mellett lehetek-e terhes?