Petrezselymes - zelleres túrókrém paprikába töltve (7.30 mg koleszterin)Update 1 recept



2 darab zöldpaprika,
100 g túró,
3 gramm margarin,
1 dl kefir,
1 csokor petrezselyemzöld,
kevés vágott zellerzöld,
só
A Petrezselymes - zelleres túrókrém paprikába töltve (7.30 mg koleszterin)Update 1 elkészítési módja:
A túrót a margarinnal, a kefirrel és a fűszerekkel krémszerűre kikeverjük, majd kiskanállal a paprikákba töltjük. Legjobb fogyasztás előtt egy órával készíteni, és hűtőszekrénybe tenni, mert akkor nagyon jól megkeményedik, és könnyen szeletelhető lesz.
Nem csak szénhidrát szegény,de koleszterin csökkentő étel is!!
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: anett59, 2008. jan. 7. 12:30
A petrezselymes - zelleres túrókrém paprikába töltve (7.30 mg koleszterin)update 1 elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.