Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék! (tudásbázis kérdés)
Nagyon hangos porszívónk van, ezért más megoldást kerestünk.
Először a Pesztonkát. Azt hittük, hogy jó, egész addig míg mást elektromost ki nem próbáltunk. Kézit könnyebb használni és szerintünk jobban tisztítja az orrot.
A Pestonkánk akkor ment tönkre, amikor nagyon sok volt a takony és a tartályban nem fért el, belement a csőbe.
Mi a porszívós orrszívónak még az első változatát vettük meg, amikor csak a gyártó árulta, nem terjedt el. Nagyon örültünk neki, hatalmas segítség volt. Ez az első gyereknél volt 16 éve. Azóta nem csak üveg, műanyag változatban is lehet kapni, törésálló, de én most is csak ezt a típust venném, mert nekünk mind a 3 gyereknél bevált, sőt annyira megszerették, hogy később már ők kapcsolták be a porrszívót és kérték, hogy szívjuk az orrukat :)
Szerintem, ha nektek is bevált, felesleges mással próbálkozni.
Nekünk is az van, abszolút bevált. 13 hós a kislányom, kezdetektől fogva azt használjuk, tökéletesen kitisztítja az orrát és nem brutál.
Én spec. el sem tudom képzelni hogyan lehet porszívósat használni, úgyhogy én csak ajánlani tudom.
Soma kb 2 hétig volt taknyos-beteg, még januárban és végig jól bírta a szerkezet. Két féle szívó vége van, szükség szerint.....mire vagy még kiváncsi?
Amúgy jobbulást Nektek! Olvastam, h lebetegedtetek családilag.
Szijjasztok!
Nekünk porszívós orrszívónk van, de kiváncsi lennék tapasztalatokra, ezzel a márkával kapcsolatban.. a többiről eddig kevés jó infot olvastam...
Szia Móki!
Nekünk az van és bevállt!
Szia!
Nekem nem vált be! Én nem venném meg még egyszer!
További ajánlott fórumok:
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Ha a földön nem lenne elektromos áram ki és hogy élné meg?
- Elektromos orrszívó vs. orrszívó-porszívó! Melyik hatásosabb, melyiket érdemes beszerezni? Érveket, ellenérveket várnék.
- Érdemes venni elektromos orrszívót?Őszintén!!
- LivingLab vagy Bebé Sound elektromos orrszívót vegyek? Ismeri valaki ezeket?
- Oriflame elektromos szempillagöndőrítőről tapasztalatokat várnék