Pestiek és környékiek! Hobbiból kézi? Hm? :D (beszélgetés)
sziasztok, én is benne lennék :) régen kosaraztam :) most már ez nem látszik a testalkatomon :) csak a magasságom maradt meg :D
de a belvárosban 5-6 ker. én is benne lennék :)
szóljatok ha van valami :)
XII
bocsánat
Sziasztok.
Engem érdekelne, de ha lehet a Budai oldalon XI-XIII.
Üdv: Suesue
Szerintem ha megvan a létszám, akkor érdemes összenézni, mi van kb központi helyen.
Ha esetleg tudtok vmit ajánlani, akkor hajrá!!!
Sziasztok!
Én is kéziztem egy pár évig és nekem is nagyon hiányzik!
Bár még kicsi a fiam és nemnagyon tudom kire hagyni, de ha úgy alakulna szivesen csatlakoznék:)
Sziasztok! Na már egy fél csapat meg is van! :)
Én is úgy gondoltam, hogy pl egy héten 2 este, pl, 18:30-tól 20-ig. Bérelnénk vmi tornatermet, összedobnánk rá, de ha már egy héten egyszer összejönne már az is jó.
Nyugi, nem NBI-ről van szó, csak élvezzük, mozogjunk, ismerkedjünk!!! :)
Érdekes gondolat... Tetszik! :)
Konkrét dolgok, illetve elképzelések vannak már? Gondolok itt arra, hogy hétköznap vagy hétvégén, délután vagy este, Budapest mely részén?
sziasztok!
Azt hiszem, hog yén is csatlakoznék. Néhány éve hagytam abba, előtte 4 évig játszottam, és nagyon hiányzik:(.
Van ötlet, hogy hol lehetne játszani?
szia!
Engem is érdekel bár nem játszottam mostanság ha nem vagytok messze én benne vagyok.
Szia!
Engem érdekelne, de csak esténként és hétvégén érek rá. Nem nagyon tudok játszani, régen tanultam suliban, de egy kis mozgás jót tenne.:)
Sziasztok!
Imádom a kézilabdát... Szeretném újra űzni, egy frankó kis csapattal, akár csak a mozgás, akár a fogyás, vagy csak szimpla szórakozásból! Nálam mindhárom játszik! :D
Hozzunk össze egy (illetve 2) csapatot!
12 ember csk összejön...!!!
További ajánlott fórumok:
- Debreceniek, Debrecen környékiek
- Kiskunhalas és környékiek ide!
- Eger környékieknek! Járt már valaki dr. Varga Zsolt nőgyógyásznál?
- Miskolc környékiek! Ismer valaki jó nőgyógyászt a miskolci megyei kórházban?
- Győr, Sopron környékiek, segítsetek
- Ki megy idén a pécsi tudományegyetemre gazd. menedzsment szakra? Pestiek és Pest környékiek irjanak:)