Eger környékieknek! Járt már valaki dr. Varga Zsolt nőgyógyásznál? (beszélgetés)
Akkor ajánlok!!:)
Dr Kovács Kázmér!
Személyesen egyik orvos sem ismerem. Fülöp két héttel ezelőtt az egyik ismerősömet 5 perces fájásokkal hazaküldte...szerencsére a rohammentő még idejében kiért és csak a mentősöknek köszönhetően nem történt baj.
Mindkét terhességem alatt Hernádi volt a szakorvosom, igaz az első lányomat Tárczinál szültem. Mindketten korrektek, jó szakemberek. Hernádi ultrahang tekintetében országos szinten is a legjobbak között van.
Szia!
Na sikerült időpontot egyeztetni?
Tapasztalat???
Na most beszéltem Fülöppel, már csak szerdára tudott időpontot adni sajnos. Nem baj végül is. Nagyon rendes volt a telefonban. Smst kellett írnom neki, és akkor holnap délelőttig visszaír, hogy mikorra kell mennem. Tényleg normális volt, kíváncsi leszek rá élőben is!
Köszönöm a sok hozzászólást! Szép napot nektek!
Úgy érted a magánrendelésen?
Hát nekem 6000-et kell fizetni általában és annyit is adok. Fülöpnél azt hiszem 7000. Biztos nem adnék semmi borravalót mellé. Ez eddig eszembe se jutott. egyszer amikor Fricz a kórházba hívott mellgyulladás miatt és írt receptet adtam neki 3000 Ft-ot, de ennek már 3 éve. Szerintem a magánrendelésen nem kell plusz pénz.
Igen később hívd!
Fricz csütörtökön lesz 37, amúgy ő és Fülöp egymásnak szokták átadni a betegeit ha szabira mennek.
Épp azért viszek ajándékcsomagot hogy ne csak futtában nézzenek meg, barátnőmmel olyan bunkók voltak hogy sírva jött ki. Fricz azt mondta mindenki panaszkodik a szonográfusokra. Velem mindhárom nagyon kedves, 2000 Ft-ot megér alkalmanként egy csomag, még mindig olcsóbb mint 4d-re járni. Amúgy én is dolgoztam nővérként egy másik kórházban és számít az ajándék.
Az egri szongráfusokról csak annyit irnék, hogy mikor Fülöp már inditani akarta a szülésemet elöregedett méhlepény miatt , ők 0 fokban találták érettnek és a főorvos hazaküldött, másnap levált, infarktusos méhlepénnyel szültem meg, az összesorvadt kisfiamat,aki velem együtt majdnem meghalt...
Szóval az alapos elég durva kijelntés.
Egyébként Fricz-el kapcsolatban egyetértek, ő is nagyon jó orvos, csak nekem kicsit komoly
Viktor egyébként 36 lesz, 75-ben született(Fricz is)
Ő meg volt nálunk rezidens orvos....ennyit az ismeretségről!
Kinek hogy...én az enyémnél nem vártam 10-15percnél többet soha,a magánrendelőjébe meg nem is kellett mennem.
Tény és való mindenkiről megy a rossz és a jó is...Egy a lényeg olyat válasszatok akiben biztosak vagytok:-)
3/4 óra csúszás előfordul, ha 16:00-16:30 körül mész,akkor az elsők közt lehetsz.
Mondd neki, hogy dolgozol, vagy valami és akkor vgy rendelés végére hiv be vgy az elejére.
Sokan járnak hozzá, és nem mindenki jelentkezik be, igy érkezési sorrendbe hiv mindenkit
További ajánlott fórumok:
- Dr.Varga Zsolt nőgyógyász Eger
- Dr. Szeberényi Zsolt nőgyógyászt ismeri valaki Békéscsabán?
- Miskolc környékiek! Ismer valaki jó nőgyógyászt a miskolci megyei kórházban?
- Dr. Zoboki Zsolt nőgyógyász rendel-e még Szolnokon?
- Tapasztalatot kérnék Varga-Horgosi Ágnes és Mosonyi Péter nőgyógyászról
- Kecskemétiek és környékiek nőgyógyászt keresek. Ti kihez jártok?