Kiskunhalas és környékiek ide! (beszélgetős fórum)
Szia!
Kívánom, hogy teljesüljön, élted legszebb utazása lesz.
Remélem,de ma nem beszéltem vele.Ha gond lenne biztos hívna.További szép estét!
itt is nagyon ritkásan járnak a gépek. anyukáddal minden rendben? nemtudomka, mi a helyzet, repültök holnap?
Most néztem utána a keleti járatok felszálltak rendben a nyugatiak nem igazán. Minden 6. órában adnak ki új közleményt a törölt járatokról.
Szia!Remélem szerencsétek lesz!Szorítok hogy így legyen.
Sziasztok!
A ma esti 8 órás hírek szerint indítanak Ferihegyről Izraelbe gépeket.
Remélem ez csütörtökön is így lesz!
Sziasztok!Elég rossz,hogy senki sem tud semmit.Egyik órában nyitva vannak a másikban zárva,de kevés gépet engednek felszállni.Én is tegnap beszéltem anyukámmal,hogy kérdezzen utána mert ő meg kedden repülne vissza Bremába.
Igen, most láttam, hogy le van zárva megint...banyek, nagyon szurkolok, nem lenne jó, ha itthon maranátok!
bocsánat, valahogy elmaradt a válasz! Igen, én Frankfurt mellett lakok. Bad Homburg is Frankfurt mellett van, csak a másik felén :-) Én Ffm-töl északra kb 20 kmre lakok
Szia!
Beszéltünk az utazás szervezővel, Ő felhívta repteret, azt az információt adták, hogy valószínű a menetel, de az a baj, hogy miután van utánpótlása a vulkánnak, ez változhat napról, napra, óráról órára.
50 % igen -- 50 % nem
megnyitották ideiglenesen Ferihegyet, a frankfurti még tutira zárva marad hajnal 2-ig! de én a helyedben felhívnám a repteret...nyilván le fognak rázni, de valamennyivel csak elörébb leszel...
itt a fórum linkje, de írok is, ha látok vmit
[link]
Köszi ! nagyon aranyos vagy....
a frankfurti reptér minimum estig zárva van! nem tudom, otthon mi a helyzet, de ha europa egyik legnagyobb reptere nem nyit ki, nem hiszem, hogy ferihegy vagánykodna! Nem tudom, minden esetre azért legyen egy B terv, ha esetleg nem jönne be a repülö Izraelbe...van egy másik fórum, ott beszélnek erröl, mert a forumindítónak tel avivban ragadt a párja...azt írja, leghamarabb szerdán tudnak hazajönni....szerintem kövesd azt a fórumot is, vagy ha gondolod, szívesen tájékoztatlak!
Sziasztok!
Felétek mi újság a repülőkkel?
Csütörtökön indulnánk Izraelbe, nem tudom lesz-e belőle valami.....
Hol van? Te feljebb vagy mint én?
szép estét...no, akkor elringatni bizonyára nem kell...nekünk elmaradt a túra, helyette Bad Homburgban kötöttünk ki...majd holnap eselleg
Szép estét Nektek!Meg volt a túra.Jól elfáradtam.Első nekibuzdulásból megkerültem a tavat."Csak" 25 km hosszú.Visszafelé már azon gondolkoztam,hogy most már elég,de haza kellett jönni.Jól fogok aludni estére.További kellemes estét!
viszont kívánok hasonló szépeket! :-)
Nekem is az a tervem ma délutánra.Egy jó bicikli túra.Már hiányzik az idén még nem voltam
További kellemes napot!
nem tudom, miért ragadt meg észak...nyilván az am see miatt...nem tudom, mikor jutok addig, hogy meg tudom különböztetni a tengert a tótól...amúgy itt tavasz van végre, úgyhogy ebéd után irány a természet, tekerünk egy hatalmasat az erdöben!
Jó reggelt!
Hát a tavasz még várat magára, késik a biciklizés, fürdőzés, de biztosan fogunk olyan tevékenységet találni, ami független az időjárástól és közben jól szórakozunk.
Szép napot, kellemes hétvégét!
Nem én lent vagyok.Kb 150 km Münchentől.Minden unalmas a rossz idő miatt.Nem lehet semmit csinálni. Igaz a gyöngyfűzéshez jó,de hát nem lehet állandóan fűzni.Egy hét alatt már 3 láncot fűztem karkötővel.
Jó lenne már biciglizni meg fürdeni menni.
biztosan! csak akrni kell! mi a helyzet arra fenn (jól emléxem, fenn vagy, ugye, északon?)
Akkor mázlista vagy!
Nekem még soha sem volt szerencsém,de talán majd egyszer az is eljön.
bizonyára, de én nem jártam utána semminek! Csak egyszerüen szerencsém volt, de akkora, mint egy ház! Hátha most is az lesz!
Jó reggelt!Itt elég szép az idő,a nap is süt.De azért meleg nincs még. Talán holnaptól.
Lehet,hogy igazad van,és csak utána kel járni
További szép napot!
Jó reggelt! Köszi a kávét, most nagyon elkel! Itt is rettenetesen taknyos idö van, sötét, esös, fúj...bár itt az megy ritkaságba, ha szép az idö, de mégis...nemsoká megyünk haza, majd szétcsapok én a nép között és eladom a lakásom :-) (kiadni is így sikerült-egy hónapig a kutya meg se kérdezte, aztán hazamentem, és kb a második nap kiadtam...csak sajna el kellett költözniük a bérlöknek más városba)
Jó reggelt!
Az idő ugyanolyan pocsék mint tegnap.....
Aki dolgozik legyen jó napja.
További ajánlott fórumok: