Penny Marketes pelenka (beszélgetés)
Szia!Mennyibe kerül az a nagycsomis pelenka lidl-ben?
Sziasztok!Attól függ mennyi idős a pici.Mert az én fiamnak 3 hós koráig csak a jó minőségű pelus volt a jó mert kifolyt belőle minden.Mi használjuk a pelust is meg a popsitörlőt is.nincs vele semmi baj.
nekem a tescós lila nagyon szuper volt!Nálunk mondjuk a dmes is jó volt,hozzáteszem soha egyik gyermekem sem volt allergiás semmire.
Sziasztok! Vettem pelust és a popsitörlőt is, nem egy nagy szám..viszont a Lidl-ben kapható nagycsomagos pelenka nagyon jó, nekünk legalábbis beválni látszik!!
Hát én sokfajta popstörlőt kipróbáltam már, de a penny-s nekünk nem jött be. Olyan száraz az egész. Nekem a spar-os popsitörlő vált be, az is most 400 ft és 72 db-os.
szerintem nem mindig a márkás a jó, nekünk pl se a li..o se a jo....s termék nem jó kivörösödik tőle a babucim!
koszi..
azert is erdeklodom, mert en mar nem pelenkazom 11 eve, kicsit kijottem mar a pelussal kapcsolatos infokbol..
Köszi mindenkinek, megpróbálom, a lányomnak a márkásak nem jöttek, a p.... kifolyt minden, hajnal kettőkor fürdettem mert a zöld ultramag is a hátán volt, a l...... gombás lett a feneke, a h..... meg kicsipte a derekát. Ezidáig a dm-s jött be, de már az sem jó. Megpróbálom ezt is és tescos lilát is.
értem jó gyakorlást de erre van olcsóbb is amit a 100 ft-os boltban lehet kapni stb
:)
nem nem ajandek lesz, csak gyakorlas keppen akarom elkesziteni,kesobb meg majd rendelesre
meg a tesomeknek is lesz kisbabajuk,es majd nekik is akarok csinalni pelenkatortat.
de arra a celra amire most nekem kell,arra jo a legolcsobb is
most ajándék lessz akkor jobb lene valami márkásabb nem??
A Rossmannos pelus is nagyon jó árra jön ki és olcsó is jó is:_))
koszi szepen.
en pelenke tortat akarok kesziteni,es ezert erdeklodom, hogy jonne ki olcsobban
Ha jól tudom a 36 a legkisebb és a 68 a legnagyobb kiszerelés.Mindig meg kell nézni, hogy melyik jön ki olcsóbbra!
koszi.
ez nagyon jo ar.
es mekkora csomagolasban lehet kapni, vagyis hany darab van benne?
szia!
A színes tescos pelus az nagyon jó, mi azt használju, van olyan mint bármelyik nevesebb pelus.Pamut anyagú, jó nedvszívó és a Tescoban a legolcsóbb nem emlékszem pontosan de 35Ft/db-ra jön ki az ára amikor le van árazva akkor 29Ft/db.
Azért íromígy mert mi úgy szoktunk venni pelust, hogy Ft/db-ban nézzük az árát!
a barátnőm esküszik rá, de elég érdekesen van állítólag méretezve :
3-9 kg?
nem tudom ezt hogy csinálják::))))
sziasztok,tudom nem errol szol a forum,de a tescos pelenka az mennyibe kerul a nagycsomagos?
nemtudom hany darab van benne...
koszi
Szia!
Én a popsitörlőjét használom, mert ahhoz képest, hogy olcsó, azért tökéletes. Viszonylag nagy és vastag, semmivel nincs elmaradva pl. a p...s-től, talán az illata nem olyan jó.
Pelust nem próbáltam.
Mi csak a popsitörlőt használjuk de azzal teljesen meg vagyok elégedve.
Sziasztok! Használt már valaki közületek Penny Marketben kapható pelenkát és popsitörlőt? Ha igen, légyszi osszátok meg a tapasztalatokat velem!!
További ajánlott fórumok: