Pelenkakipróbálós honlapot indítanék (beszélgetés)
Én lemondtam a pelenkakipróbálós vállalkozásról, különösen, hogy érkezik a következő babánk :)
De egy másik vállalkozás felkarolta az ötletet és talán megvalósítják!
Ezt találtam: [link]
Mi rengeteget próbáltunk már lib, pamp, tes, win, drogeriem,bel, de egyik se jött be sőt külfödit is, de csak a hug vált be. És egyik se volt annyival olcsóbb hogy megérné. De most találtam egy olcsóbbat, most vettünk belőle, sajna csak 100db-ot lehettett remélem bejön:-) Egyenlőre a mintái tetszenek. Nálunk ez se utolsó szempont.
Pl úszós pelenkából is csak a hug vált be. a popsi törlője meg jó vastag nem szakad szét mint a többi, de mindenkinek más válik be. Rengeteg ismerősömnek a papm és a lib vált be.
Nekem most bevált az újfajta teszkós, a rossmannos, meg a bella se rossz.
De én veszek ilyen 100-db-os noname-t is. AMíg ilyen fólyos terméket produkáltunk én is a huggies-t szerettem, de amióta eszik szilárdat is, az olcsó is tökéletesen megteszi.
Nagyon jó és sok gyereknél használom,de csak a kis csomagosat vásároltam ,mert árban az éri meg.
599ft 16,14,12 db-os kiszerelésben árulják.
Szembejött az első probléma a honlappal kapcsolatban.
Milyen cégformában v hogy lehet legálisan, hogy ha én gyeden vagyok??? és nem akarom a gyedet persze elveszíteni.
VAn ötletetek? vagy tapasztalatotok?
Sziasztok! Lassan nálunk is aktuálissá válik a pelenka-téma, így én is itt vagyok, informálódom.
Nagyon sok jót hallottam a Lidl-ben kapható pelenkáról. Van valakinek tapasztalata?
igen, én így jártam az ökopelenkával :)
vettem 4 csomaggal, mert akciós volt és tényleg sokkal olcsóbb volt, mint máshol, aztán mikor használni kezdtük, akkor derült ki, h nem jó a lányomra, mert nem fogja jól körül, meg amúgy is óriási batyuja van. nagy nehezen két csomagot elhasználtunk, egyet eladtam a teszen, egy meg itt porosodik :)
sajna el. én sem vásárolok pelus webáruházban. dehát mit tehetnének, az ember nem vesz annyi pelust egyszerre, hogy kitermelje a nyereség a szállítási költséget az eladónak.
Bár ha több anyuka összeáll és úgy rendel, akkor olcsóbb :)
már kezdtem is valamit, de csak az eleje, amint a kislányom engedi, folytatom.
És arra gondoltam, h naplót is vezetek majd a honlapkészítésről.
itt nem reklámozhatok, majd a naplóban írok arról, hogy haladok.
Ehhez sajna több erőforrásra lenne szükségem, mint amennyit a kislányom megenged :)
de nem is célom a csomagos, többszáz darabos pelus webáruház, abból van elég.
Én nem forgalmaznám nagytételben a pelenkát, ez már a boltok és egyéb webáruházak dolga lenne.
Csak egy kipróbálási lehetőséget kínálnék, nyilván 1 db pelus drágább lenne kicsit, mintha 67-et vennél a boltban, de nem kell kidobnod 66-ot.
Nem baj, hogy csak egyszer rendelnek, lehet, hogy a következő méretnél még egyszer rendel egy párat.
Ja és nem akarok milliomos lenni ebből :)
csak egy kis gyed kiegészítés :)
További ajánlott fórumok:
- Komoly honlapot indítanék, amivel vállalkozásként pénzt tudnék keresni. Hogyan kezdjek bele, mit kell tennem?
- Falusi szálláshelyet indítanék, ötleteket várok
- Blogot indítanék de akadt egy kis problémám, segítenétek?
- Mit tudtok a pelenkakiütésről?
- Makacs pelenkakiütés
- A pelenkakiütés okoz viszkető érzést a babának?