Pécs 2013-ban szülő kismamák (beszélgetés)
Sziasztok! Ez a fórum nem volt hosszú életű, de itt azért még vagyunk, gyertek át! Tücsi már ott is írtál! :)
Szia!A többiek úgy tűnik,már nem látogatnak erre. :) De én itt vagyok.Nekem még nem mondták konkrétan,de szerintem június legvégén jön az első babám.Holnap leszek 7 hetes. :)
Sajnos délelőttönként nemrég elkezdődtek a rosszulléteim,és csomó mindent nem kívánok,sok szag rosszul esik.De még nem hányok,csak émelygek,szédelgek.Ezen kívül élvezem az egészet,iszonyat izgatott vagyok,alig várom,hogy látható,nagy pocim legyen!!! :)
Sziasztok!
De jó,hogy megtaláltam ezt a fórumot :)
Szóval én is pécsi vagyok és a változatosság kedvéért szintén Uránváros! Már van egy 3és fél éves kisfiam, most pedig áprilisra várjuk a következő babánkat, akit még nem tudunk milyen nemű, de 30.án kiderül. Addig is a héten vérvétel, csak,hogy ne unatkozzak, meg megmászhassam újra a "hegyet" :)
Sziasztok!Bár nem pécsi vagyok,de egy köpésre lakom,viszont ott fogok szülni,nyáron,ha továbbra is minden jól megy.Tudok ajánlani egy nagyon jó orvost,ahol szülhetek???Még nem oda járok,de 1-2 hét múlva már Pécsre mennék be inkább.Köszönöm :)
Jó babavárást,ti már lassan célba értek. :)
No, hát csak alakulunk... :) Az említett klubba beléptem, de senki nem ír oda.
Mesélj! Hogy érzed magad? Első baba? Ki a dokid?
vannak sokan :)))
szia!
látom, jelentkeztél a januári klubba, én is tag vagyok :)))
Nem baj, majd lassan menni fog a járás is.
Az én lányom, meg nagyon korán elkezdett egyedül járni, 10 hónapos volt.
Addig van nyugtod, amíg nem szalad :)
Egy picit jobban szeretnénk fiút, de ha leányzó lesz, akkor is nagyon fogunk örülni. A lényeg, hogy egészséges legyen!
Én is későn tudtam meg Dorkával, hogy ki lakik odabent, a 26. héten.
Én a Panka dokihoz járok magánba.
Mi 5 percre lakunk az sztk-tól.
Augusztus 10-én lesz a szülinapja. Sajna még egyedül nem jár, pedig már 7 hónapos korában felkapaszkodott és úgy megy is szépen, de itt megállt a tudomány. Majdcsak rájön, hogy nem kell kapaszkodni a haladáshoz! :)
Na, akkor nem is lakunk messze egymástól, mi Orfű felé lakunk, az istenkúti iskola felett.
Fiút vagy lányt szeretnétek? Mi nagyon lányra hajtunk, de ugye ezt nem mi döntjük el. Reménykedünk, aztán majd kiderül. 30-án lesz a 12. heti UH, szerintem ott még nem mondják meg. Daninál is csak a 3D-n derült ki a 27. héten.
Kihez jársz dokihoz? Én a Banóhoz az SZTK-ba.
mikor lesz augusztusban a szülinap?
Hú, már nagyon közel van, izgi :)))
szia!
Dorka hétfőn lesz 21 hónapos.
17 hetes várandós vagyok, még nem derült ki, hogy ki lakik a pocakban, de jövő hét pénteken megyek uh-ra, talán majd akkor megtudjuk :) Nagyon kíváncsiak vagyunk :)))
Uránvárosban lakunk. Ti?
szia!
Én 2012 december végére vagyok kiírva, szintén a második babámmal :)