Mohácson illetve Pécsett szülni készülő kismamák tapasztalatai (beszélgetés)
Tyű újra ide tévedtem. Valószínüleg a kérdezőknek màr nem aktuàlis de azért leírom a tapasztalatomat.
Tavaly márciusban szültem. A nőgyógyàszom eü okok miatt nem tudott jelen lenni a szülésnél, ezért átadott a Fatér dokinak. Normàlis volt. Sznőm Weszné Mariann volt. Maximalisan elégedett voltam vele. Legközelebb is őt fogom felkérni. A csecsemősökkel már nem voltam ennyire megelégedve.
Sziasztok! :) Engem is érdekelne a téma, én 2015 tavaszán szültem Pécsen, nem volt egy túl jó élmény, következő gyerekemet nem biztos, h itt tervezném szülni. Mohácson hogy mennek a dolgok? Pécsről járnék ki dokihoz, a dokinak csak a szülésért vagy minden alkalomra fizetni kell pl? Szülésnél itt is szinte kötelező az oxitocin, epidurál?
Előre is köszi, ha valakinek van vmi infója. Cserébe a pécsiről én is tudok írni, ha kell. :)
Szia!
Ismered a szülésznőket? Én nem :)
Van róluk véleményed vagy hallottál vmit?
A felfogadás pénzbeli juttatàst is jelent? :)
Köszi, ha válaszolsz! Jó babavàràst!
Sziasztok!
Az én dokim a Hartmann Tamás! Nekem még nincs szülésznőm, de lassan kéne választanom. Március második felében fogok valószínűleg szülni.
Szia!Ki az orvosod? Mohács közel van neked?
Nekem a dokim van Mohácson,de én is nagyon vívódom,mert 70 km-re lakom,Pécs közelebb lenne.
Sziasztok
szeretném kérdezni ki mit tud nekem ajánlani,Pécsen szültem még az első gyerkőcöm 7 éve szeretnénk tesót de a szülésznőm akit nagyon szeretek mohácsra ment de a dokim Pécsen van és nem tudom mi tévő legyek.PÉCSRŐL CSAK A NEGATÍVOT HALLOM:-( TUDD NEKEM VALAKI TAPASZTALATOT ÍRNI ??
Nem tudom érdemes e.
Munkatársaim, más szakterületen panaszkodtak : Pedig volt fogadott orvosom...
Ne hadja senki figyelmen kívül, általába nem csak a szülész / szülésznő segédkezik. Van ott ápolónő is. Mert nem a doki fogja megrürdetni felöltöztetni a babát.
És az se biztos hogy akit megfogadtál pont akkor kéznél lesz. Erre is olvashattott mindenki példákat, Más doki vezette le a szülést.
És még sok dolog ami hirtelen nem jut eszembe.
Szia!
Tudnál írni a mohácsi tapasztalataidról?
Leginkább a gyermekágyas időszakről :)
Köszi szépen!
Szia!
Meg kérdezhetem, hogy ki a dokid mohácson?Miért mondták, és hol , hogy felejtsd el a második babát?
Sziasztok!
Én Mohácson fogok szülni,pedig Tolna megyei vagyok.A sógornőm is itt szült pedig ő is Tolna megyei a második babáját is itt fogja szülni,nem különb a kórház állapota mint a szekszárdi,de itt legalább ember számba vesznek .Engem már kétszer operáltak itt,de le a kalappal az orvosok és nővérkék előtt,sőt még a takarítónéni is nagyon kedves volt(tudta,hogy nincs velem senki és megkérdezte,hogy nincs-e szükségem valamire,mert ő nemsokára megy haza).Első gyerekem Szekszárdon született,de ami ott történt velem azt nem kívánom senkinek,jelenleg 10 hetes kismama vagyok amire azt mondták,hogy felejtsem el,hogy mégegyszer szülni fogok.Igaz nehezen,de összejött a tesó.Mindenkinek sok sikert!
Én most fogok szülni, február 18-ra vagyok kiírva. Vizsgálatokra az Édesanyák útjára kell járnom, eddig minden rendben ment, kedvesek voltak. Sajnos a szülészeten én sem hallottam jókat a nővérekről és én is úgy tudom, hogy közös zuhanyzó van. Kell vinni plussz egy tusolós papucsot.
De az biztos, hogy itt a pécsiben mindenre fel vannak készülve, ebből a szempontból jó.
Helló lányok! Én is Pécsen szültem, az édesanyák útján, én a 6 ágyasban voltam. Az első 2-3 kórteremben nem volt zuhanyzó??Szerintem lehetett, mert csak páran jártunk a közösbe fürdeni....
Aztán lehet, hogy ők csak máskor fürödtek:)))Vagy nem fürödtek:)))
A gyerekágyasban nekem annyi rossz tapasztalatom volt, hogy kértem a nővért, segítsen az első szoptatásnál, de azóta sem láttam :))))
Meg volt még egy elég morcos nővérke, mindenki utálta, de ilyen mindenhol van. Egy biztos, a babának a legjobb helye van pécsen, ha bármilyen gond adódna, de persze ne legyen semmi gáz senkinél sem!!!!
Ezt nem tudom Az én lányom már " öreg " 22 múlt.
Akkor is nagyon sokan voltunk egy szobába. Hú 6 - an vagy 8 - an. És akkor még a folyóson volt a zuhanyzó.
További ajánlott fórumok:
- Kismama klub, nemcsak kismamáknak
- Huszonéves kismamák
- Székesfehérvári kismamák
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Milyen támogatás illetve kedvezmény jár kismamáknak, ha főiskolára jelentkeznek távoktatásban?
- Pécsett illetve Mohácson keresek új endokrinológus - nőgyógyászt